نقل قول:
تا زمانی که خطتت رانژه نشده چراغ لینک ADSL خاموشه و هنوز خط تلفنت به ISP مربوطه وصل نیست. برای این منظور تنظیماتی لازم نیست.
Printable View
نقل قول:
تا زمانی که خطتت رانژه نشده چراغ لینک ADSL خاموشه و هنوز خط تلفنت به ISP مربوطه وصل نیست. برای این منظور تنظیماتی لازم نیست.
کسایی که 128 دارن یکم از سرعت دانلودشون بگن واسه من که امروز خیلی افتضاح بود.
نقل قول:
خط شما رانژه نشده و ربطی به تنظیمات نداره
منم مشکل شما رو داشتم به شماره 88458050 و 1899 زنگ زدم پیغام گذاشتم حدود 3 هفته گذشت و خبری نشد به هر حال وقتی پیگیر شدم گفتند وقتی به این شماره زنگ میزنی باید حتما به همراه مشخصات شماره موبایلت رو هم بذاری
مجدد زنگ زدم و شماره موبایل هم گذاشتم حدودا 4-5 ساعت بعد زنگ زدن به موبایلم و گفتن مشکل کوچیکی بود و حل شده و خطم وصل شد
ویرایش شد....
نظر منم همون نظر دوستمون هست باد بری پیغام بزاری به 1899 ممکنه خطت اتصالی کرده باشه :31: شوخی میکنم.
ولی جدی به من زنگ زدن یارو هم خیلی خشک و جدی بود اصلا جای شوخی نداره هرچی که میگه باید عمل کنی
در ضمن توصیه میکنم قبل از انجام هرکاری فایل اپدیت فریم ویر دستگاهتو بگیر و اپدیتش کن
کار شاقی نیست
میری یه فایل رو از سایت سازنده میگیری و میفرستی توی مودمت بعد از طی یه سری مرحله ( توی خود مودم اتوماتیک انجام میشه) مودمت سازگارا پیدا میکنه :31:
بالاخره دانلود آفیس 2010 تموم شد اوف 3.2 گیگ :24: باید رس این مخابرات رو کشید
مهرداد دیوانه ! نشستی افیس دانلود کردی ؟
داداش من 2009 رو داشتم بهت میدادم
در ثانی اخه برنامه تایپ مگه چی داره حیف این همه پهنای باند نبود ؟؟ به جاش میومدی کمک من با هم اواتار دانلود میکردیم :27:
شوخی میکنم.
عرض شود که میخوام بدونم این 2-3 گیگ رو در طی چه مدتی دانلود کردی و این که قطعی داشتی یا نه؟
خیر سرم از صبح تا حالا سیستم رو گذاشتم روشن و رفتم دفتر بگرشتم میبینم 50 مگ دانلود کرده همش 50 مگ !!:19:
سیستم زبون در میاورد مثل ادم فحش میکشید وسط اینقدر ناراحت نمیشدم.:19:
کینگی جونم مگه آفیس 2009 هم داریم ؟ فکر کنم منظورت 2007 هست؟! بی خیال
عرض شود که من این آفیس رو طی یک هفته دانلود کردم اینم بگم که توی این 1 هفته هر روز رو دانلود نمی گذاشتم . فکر کنم اگر هر روز می زاشتم 5 روز طول می کشید .
بابا اون آواتار با کیفیت HD خیلی زیاده 8 گیگ هست طول میکشه. ای کاش می تونستم تو دانلود کمکت می کردم:31:
ای بابا این مخابرات شما داره چکار می کنه نکنه داره کل سیستمشون رو عوض می کنن؟
قطعی به اون معنا نداشتم فقط این چند روز اخیر یکم نوسان سرعت بیشتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش سیستم شما ایراد داره وگرنه چند ساعت بیشتر کار نداره.
ممنون از دوستان
عرض شود من صبح رفتم مرکز مخابراتیمون...گفتند ساعت 1زنگ بزن ببین وصل شده ساعت 1 زنگیدم آقای مهندس گفت خطتون فلپسه!!(یا یه همچین چیزایی )دستور دادم مسیر خطتونو عوض کنند که گفت تا دور روز آینده مرتفع میشه
در مورد 1899هم من زنگ زدم گفت شماره adsl رو وارد کنید ؟:41:من شماره خط خودمونو وارد کردم گفت صحیح نیست!!
اگر غیر از این باشه که هنوز شماره مارو ثبت نکرده باشند!
حتماً به این دلیله که مرکز مخابرات ما داره به صورت پایلوت خط ADSLواگذار میکنه
حتی من موقعیکه ازشون پرسیدم شماره پرونده من چیه نمیدونستن
مرکز مخابرات ما فعلا به کاربر خانگی واگذار نمیکنه !فعلاً به دفاتر بیمه و دفتر خدمات پروازی وبانکها...دارند واگذار میکنند)
بعد کینگ جان من که مودمم نو بازم باید فریم وریشو آپ کنم؟