سلام دوست عزیز!نقل قول:
ورود شما رو به فروم تبریک میگیم
شما ابتدا باید نرم افزار Samsung Kies رو دانلود کنین، بعد از نصب اون ، از طریق همون برنامه می تونین برنامه ها رو دانلود کنین..
سلام دوست عزیز!نقل قول:
ورود شما رو به فروم تبریک میگیم
شما ابتدا باید نرم افزار Samsung Kies رو دانلود کنین، بعد از نصب اون ، از طریق همون برنامه می تونین برنامه ها رو دانلود کنین..
بله این IDE هم دانلود شد.....:دی مثل اینکه زبون برنامه نویسیش C++ هستش.....اینم یه عکس از محیط برنامه نویسیش:
این امولاتورش چه باحاله! :دی خود گوشی ویو رو میاره و برنامه ی نوشته شده رو اجرا میکنه (شبیه سازی میکنه):کد:http://up.--------.com/Files/8a157562af8547aea582.JPG
کد:http://up.--------.com/Files/f532188135884142a112.JPG
سلام بچه ها !
چطورین؟ خوبین؟ خوش میگذره؟ حسین میشناسی؟ :31:
کسایی که خریدن مبارک باشه کسایی هم که نخریدن میخرن ایشالا :31:
چندتا سوال داشته بیدم :
1.زیرنویس فارسی میخونه ایشالا ؟ به طور فابریک :31:
2.این 550 مگ یعنی چندتا اس ام اس ـک؟ :31:
3.بلندی صداش در حد کدوم گوشیه ؟
4.چیش اذیتت میکنه ؟ :31:
5.خودت چطوری؟ :31:
سلام مسیح جیگر.....:دی خوبی؟! :40:
ببین من ویو نخریدم ها جو نگیرتت.....:دی :دی
1. یادمه S8300 میخوند پس این هم باید بخونه دیگه....:دینقل قول:
1.زیرنویس فارسی میخونه ایشالا ؟ به طور فابریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.این 550 مگ یعنی چندتا اس ام اس ـک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.بلندی صداش در حد کدوم گوشیه ؟
4.چیش اذیتت میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.خودت چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. :دی
3. من وقتی تو علاءالدین تست کردم خوب بالطبع اونجا شلوغ بود نمی تونستم بفهمم....:دی
4. :eh: والا چیزیش اذیتم نمی کنه!! :دی ولی اگه منظورت مشکلاتش هست خوب من تو دو دقیقه چیزی نفهمیدم....خوب آروم آروم پیدا میشه...:دی
5. من عالی! :دی
تا این لحظه 327 برنامه مجانی برای ویو:31:
خودش میشه 10 صفحه اضافی تو منو:27:
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات مانند نسخه اصلی هست و مانند همیشه نسخه ایی که در کره عرضه میشه دارای قابلیت دریافت امواج تلویزیونی از طریق ماهواره یعنی T-DMB میباشد.
کد:http://www.samsunghub.com/2010/07/07/samsung-wave-shw-m120s-for-skt-pictured/
نام: Hubble Image Viewer
طبقه بندی: Entertainment
حجم: 0.33MB
قیمت: Free
توضیحات:
View NASA images from Hubble space telescope. The average size of an image is 40Kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام: My Location
طبقه بندی: Utilities
حجم: 0.13MB
توضیحات:
Application that with a single button shows you your location. You can send various zoom level. You can send a link to your location displayed on google maps to other people via SMS or email
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام: VuvuzelApe
طبقه بندی: Entertainment
حجم: 3.97MB
توضیحات:
The new thing of the World Cup -The Vuvuzela- now in your mobile phone! Feel like being in South Africa while watching the matches of you favorite team and celebrate your team's victory with the World Cup sound
!
سلام !
این قضیه USB Host معلوم نشد؟
توی سایت های دیگه چیزی ننوشته؟
کسایی که دارن کابلشو پیدا کنن و یه تستی بزنن بی زحمت.
سپاس.
سلام دوستان.:5:
به نظرمن همینطور که بعضی دیگه از دوستان هم گفتند یه تایپیک جدا برای برنامه ها و بازیهای بادا باید درست بشه اینجوری بهتر هست تا پستایی که دوستان در این باره توی این تایپیک میذارن پخش و پلا نباشه.
ببخشید ولی فکر نمی کنم نیاز باشه چون فعلا نمی شه برنامه ها رو شِیر کرد.نقل قول: