baba pass man chi yani kasi nemidoneh:O?:o
Printable View
baba pass man chi yani kasi nemidoneh:O?:o
عزیز سعی کن فارسی بنویسی ... اگر هم زبون فارسی روی کامپیوترت نداری از این تبدیل کننده های اینترنتی کمک بگیرنقل قول:
عکست هم برای من باز نشد . یه جای درست حسابی آپلود کن ببینم مشکلت چیه
من یوتیتی ورژن 3.1 رو دانلود کردم حجمش 400 مگ هست ولی انگار هیچ پروژه ی آماده ای داخلش نیست . حجمش 400 هست .
چطوری پیداش کنم؟
========================
دوستان اگر کرک xforce رو دارن ، دریغ نکنند.
دوست عزیز من مثل خودت با گیم استدیو کار کردم فرق گیم استدیو با یونتی اینکه گیم استدیو یک نور پیش فرض به نام sun داره آقا شما برو تو یونتی یک point light بساز بعد آن انتخاب کن بیار پایین کنار اجسامت بعد range چراغ زیاد کن و با اجسام تو محیط تنزیم کن
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
کرک XForce در اینجا موجودهنقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mostafa3d.com/index.php?option=com_content&view=article&id=168:un31xf&catid=49:graphic&Itemid=174
از کی تا حالا عکس ها رو توی 4shared آپلو میکنن ؟ :13::13::13:نقل قول:
این مشکل شما یعنی اینکه نتونسته یکی از لایبرابری های یونیتی یا ویندوز رو فراخونی کنه یکبار یونیتی رو پاک کن و دوباره نصب کن اگه نشد برو تو کار ویندوز :27:
پروژه و سمپل نداره؟
400 مگ بدون پروژه ؟
کجا باید پیداشون کنم؟نقل قول:
فقط یه سری شیدر آماده داره . باید یه پروژه داشته باشه وگرنه 400 مگ این موتور حجم نداره !
استاندارد و پرو استاندارد هم داره . منطورم پوشه ها هستن.
اصلا دوستان یونیتی 3.1 رو که دانلود کردید چه پروژه ای همراهش بود؟
برای یونیتی دو تا پروژه یا همون سمپل وجود دارهنقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی همون Island Demo که از یونیتی 2.6 بود هست
دومی که جدیده اسمش Bootcamp Demo هست که اینا رو میتونی از آدرس زیر پیدا کنی
برای ویندوز XP :
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Unity Projects