به این عکس نگاه کنید صورتحساب دو ماه بهمن و اسفند 88 است. اینجانب از 3 اسفند 88 ثبت نام کردم و تا 29 اسفند 88 این صورت حساب برام اومده به مبلغ 24000 تومان و 165000 تومان هم که موقع ثبت نام دادم؛ به اوپراتور میگم که من به هیچ وجه در عرض یک ماه بیش از سه گیگ مصرف نداشتم چرا 24000 باید بدم، مگه نباید 15000 تومان بدم میگه که مصرف آزاد داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تو سرویس دائمی اگه متوجه نشی و بیش از 3 گیگ مصرف کنی به نرخ آزاد باهات حساب می کنن حالا هر گیگ فکر کنم 8000 تومان
سوال من اینه که یه جا نوشته تعدیلات یعنی چی تعدیلات هر کی می تونه منو راهنمایی کنه؟
من منتظرم این ماه هم برام صورتحساب بیاد یعنی فروردین و اردیبهشت 89 اگه باز بکنن تو پاچم میرم فسخ می کنم و مودمم هم اگه پس گرفتن که هیچی اگه نه نگهش میدارم چون اگه قرار باشه اینجوری بچپونن بهم همون دیال اپ برام بهتره
من مطمئنم که دی ماه اسفند 88 اصلا دو گیگ هم مصرف نداشتم چه برسه 4 گیگ که 1 گیگ هم از 3 گیگ بیشتره و ازاد حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بفهم این "تعدیلات" تو صورت حسابم یعنی چی شاید مشکلم حل شه چون اوپراتور ها گیجن و نمی دونن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید من دارم اشتباه میکنم و باهام زیاد حساب نشده به هر حال تا آخر اردیبهشت 89 بعد از اینکه صورتحساب جدیدم اومد معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا جای تاسفه که مشکلاتمونو در این زمینه باید خودمون کشف کنیم و اوپراتورها گیجن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:
http://www.4shared.com/photo/AYGXbRgS/2010-05-16_130747.html