آقایون یکی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
Printable View
آقایون یکی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
دوست عزیز که داری آپلود کردنو یاد من میدی
من گرافیکن مشکل داره وقتی توی بازی پیرینت اسکرین میکنم و پیست میکنم صفحه سیاه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احیانا ویندوزت 7 نیست؟نقل قول:
اگه 7 هست باید بری تو تو Dekstop بعدش راست کلیک کنی بری تو personalize و گزینه ی windows 7 basic
و انتخاب کنی اون موقع اگه عکس بگیری ردیف میشه:46::46:
کاری نداره. باید اون چیزی که شبیه چرخ دنده و سمت راست قسمت پایین هست رو به سمت چپ پیش اون یکی چرخ دنده برسونی.باید اون اهرم ها رو تکون بدی تا مانع هایی که نمی ذارن به اون جا برسه از سر راه برداشته بشه.نقل قول:
یکمی اونارو تکون بدی می تونی این معما رو راحت حل کنی.توضیح خاصی دیگه ای نمیشه داد...
سلام، من تو اون مرحله مجسمه ها که باید بچرخونیدشون تا عصاشون درست شه گیر کردم. اولی که رو زمینه رو درست کردم و پله ها اومدن بالا ولی دومی رو نمیدونم چکار کنم.:41:
یه ستون از آب هم از یارو سرازیره:31: ولی وقتی یخ میکنمش نمیتونم ازش برم بالا، اصلا باید اینطوری برم؟
اگه کسی میدونه بگه خیلی اعصابو بهم ریخته یه ساعته الاف شدم....:41::41:
سلام
بلاخره از ما هم تموم شد کلا شد 4 روز البته روز اول و دوم فقط یکی دوساعت بازی کردم همش دیروز و امروز بازی کردم
گرافیک توپ صدا گذاری توپ داستانش هم توپ (آ[خرش شد فوتبال :31: )
آخراش سخت تر شد مخصوصا مرحله ی آخر اما واقعا این باز خیلی سرعت عکس العمل بالا می خواد
بهترین نسخه به نظر من همین بود
من مشکل کرک نداشتم با همون کرک اولی رفتم یکی دوتا مرحله موند تموم بشه در باز نشد کرک دوم رو هم ریختم کنارش (بعضی هاش جایگزین شد) (قبلش هم از بازی اومدم بیرون) بعد درست شد رفتم و حالا هم تموم شد
:11:
ممنون درست شدنقل قول:
حالا مشکل من اینه که این جارو باید ولش کنم برم جلو یا باید برم پیش اون مجسمه اون بالا؟؟؟؟
ممنون
آقا یه به مرام پیدا نمیشه جواب ما رو بده...نقل قول:
سلام خوبید
بچه ها م وقتی ازی میکنم یه دفعه وسط بازی کامیپوترم خاموش میشه بنظرتون مشکل از کجاست؟؟؟؟؟:41:
بابا جون رفتن پيش اون مجسمه هه كه كاري نداره . از سنگا بگير برو بالا آخرشم بپر لبه رو بگير .مشكلت الان چيه دقيقا؟نقل قول:
تازه اون مجسمه رو فقط بايد بتركوني تا بهت انرژي و خون بده اگرم نتركونيش چيزي نميشه بازيتو ادامه بده