داداش بی خیال...
خودتو ناراحت نکن.این حرفا ارزش فشار خون من و تو رو نداره ها!
راستی بچه ها یکی هست از اتحاد "ناوگان جاویدان" نیروهاش زیاده ولی برا من عددی نیست.
بزنمش؟
با قبیلش مشکل پیدا نمیشه؟
یا حق
Printable View
داداش بی خیال...
خودتو ناراحت نکن.این حرفا ارزش فشار خون من و تو رو نداره ها!
راستی بچه ها یکی هست از اتحاد "ناوگان جاویدان" نیروهاش زیاده ولی برا من عددی نیست.
بزنمش؟
با قبیلش مشکل پیدا نمیشه؟
یا حق
علی جون بیخیال.کسی که منطق حالیش نباشه هیچ بحثی باهاش نمیشه داشت و صحبت کردن باهاش بی فایده است.خودتو ناراحت نکن.
كوچ ميكنيـــــم !! كـــوچ زمستاني !!!
من که نیستم ؟ ؟ ؟نقل قول:
بله کاملا حق داری و درست میگی .نقل قول:
نه ممد جون . حق دادنی نیست گرفتنیه ! با جاخالی دادن مشکل حل نمیشه . به قول دوستان من هم میرم جرو گروه "فقط استفاده کننده ها" . تعریف نباشه ولی امیدوارم بازم آدم هایی مثل ما پیدا شن که صادقانه و بی منت وقت بذارن برای کمک به دیگران تا این بخش فعال بمونه .نقل قول:
هادی اینو بزن ! کلی گارد داشت نتوستم کلیر کنم یه چندتا دونه سفینه موند ! منابعش هم دست نخورد ! :41:
در عوض نزدیک 3 میلیون ضایعات گیرم اومد :27:
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=14df374b40
در موردش چیزی به کسی نگو ! تارگت یکی از بچه ها بود قبل اینکه بزنه رفتم سراغش :دی
علی دهنتو سرویس پس کار تو بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیروهامو فرستاده بودم نیم ساعت مونده بود بزنمش که دیدم یکی زدتش اینقد حالم گرفته شد.کلی هم فحش دادم.
اگه میزدمش 11000 امتیاز جنگ میگرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه :18: چی بگم !! :41:نقل قول:
این رو چند روزه یکی دو نفر دنبالش ! یکی همین وزیر جنگ هی میرفتن طرف جاخالی میداد ! وزیر جنگ هم امروز به من آمارشو داد گفت شب میخواد بهش حمله کنه منم نامردی نکردم زودتر رفتم :27:
خدایی اگه میدونستم میخوای بزنیش نمیرفتم جلو .
ای بابا عذاب وجدان گرفتم .... :41:
گفته دانش اکولوژی را تحقیق کنید
چطوری میشه؟:32::34::eh: