سلام دوستان و عرض ابریک به مناسبت نیمه شعبان.میخواستم بدونم جریان این اس ام اسی که ایرانخودرو میده چیه؟ (فروش کم مصرفترین خودرو)
نوشته بود : فروش سمند EF7 مصرف 6.2.میخواستم بدونم آیا واقعا" در سیکل ترکیبی 6.2 هست؟ اگه باشه که محشره.
Printable View
سلام دوستان و عرض ابریک به مناسبت نیمه شعبان.میخواستم بدونم جریان این اس ام اسی که ایرانخودرو میده چیه؟ (فروش کم مصرفترین خودرو)
نوشته بود : فروش سمند EF7 مصرف 6.2.میخواستم بدونم آیا واقعا" در سیکل ترکیبی 6.2 هست؟ اگه باشه که محشره.
تبلیغه داداش !نقل قول:
مصرف تركيبي 7.2 ليترنقل قول:
مصرق سوخت با سرعت 90 كيلومتر 5.8 ليتر
مصرف سوخت با سرعت 120 كيلومتر 9.2 ليتر
موارد بالا تو سايت ايران خودرو ذكر شده بود.البته مصرف سوحت 5.8 ليتر فكر نميكنم تو محصولات ايران خودرو صحت داشته باشه.نهاياتا همون 6.5 ليتر هست
سلام
دوستان سمند ال ایکس EF7 گازسوز مولتی پلکسش هم هست واسه خرید؟ راستش بابام قراره یه ماشین گازسوز بگیره و منم بهش گفتم بهترین گازسوز سمند EF7 هست و انشالا روز شنبه میرم ایران خودرو واسه خریدش , فقط نمیدونم الان خرید نقدی هم دارن از اونهایی که 15 روزه تحویل میدن یا نه؟ اگه مدل مولتی پلکس باشه که دیگه عالی میشه. بعد اینکه اون مشکلات مربوط به زوزه گیربکس و روغن ریزی حل شده تو سری های جدید یا نه؟ از نظر خنک کنندگی کولر وضعیتش چه طوره؟ آخه میگن خنک کنندگیش از سمندهای قدیمی خیلی کمتر هست, بعد اینکه این تیپ بندی که ال ایکس داره چه جوریه؟ مثلا میگن تیپ 4 !! بالاترین تیپیش کدومه؟
نقل قول:
شک نکن که بهترین خودرو دوگانه سوز کشور در حال حاضر همینه
موتور قوی و 16 سوپاپ و 4 چرخ ABS و صدای کم موتور و شاب بالا و مصرف کم
کولرش هم هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوب جواب میده
گیربکس هم برای من که خداروشکر مشکلی نداره
در کل من خیلی ازش راضی هستم ، کم صدا و کم مصرف و ماشین خوش دست و پرشتابیه
با سمندهای معمولی تفاوتش تو راه رافتن کاملا محسوسه
الان یک شرایط فروش فوری داشت که بصورت نقد و اقساط بود
شرایط نقد رو نمیدونم ولی اقساطش بود که 7550 میدادی و 4 تا چک هم میدادی به فاصله 6 ماه یکبار به مبلغ 2720 که آخرین چک مربوط میشد به اسفند سال 91
دوستان EF7 ماشین خوبیه ولی جدیدا مثل اینکه توی تولیدش داره کم کاری میشه !
یکی از همکارای پدرم که جدیدا یه دونه گرفته خیلی ناراضیه .
نقل قول:
بله درسته دوست من.
متاسفانه شرکت فقط سری های اول و دوم رو خوب میزنه وقتی افتاد رو غلطک کم کاریا شروع میشه.
سمند EF7 الان سراغ دارم سوپاپ زده و تو نمایندگی گذاشته قطعاتم نیست.
سلامنقل قول:
EF7 پایه گازسوز مالتی پلکس رو نداره تو برنامه فروشش !
پایه گازسور فروش نقدی داره تحویل 15 روزه قیمت 16.800
نقل قول:
فقط سمند LX EF7 بنزینی مالتی پلکس الان داره عرضه میشه
دوگانه سوزش مالتی پلکس نیست.
بنده خودم تو ایرانخودرو کار میکنم یکی از همکارامون یه دونه از اون سری اولاش گرفت اونم چند تا ایرادکلی به هم زد. محصولات ایران خودرو مثل هندونه باز نکرده میمونن هیچ معلوم نیست یکیش میبینی خوب درمیاد یکیش خراب.:23:نقل قول: