چي از اين نظر آره ولي فكر نكنم كلاسامون زودتر از شما تموم شه..امير كبير هم كه تو فرجه ندادن معروفه..نقل قول:
Printable View
چي از اين نظر آره ولي فكر نكنم كلاسامون زودتر از شما تموم شه..امير كبير هم كه تو فرجه ندادن معروفه..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این سوال رو کردم ولی نمی دونم چرا جوابم رو ندادن ؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من خیلی دیر اومدم انگاری،من فلسفه ی دانشگاه تهران قبول شدم ،اصولا تو رشته ی انسانی با رتبه ی من رد خور نداره که همگی رهسپار حقوق میشن اما من به عشق فلسفه کنکور دادم و النم باید با همه بجنگم،موفق باشید.
نه .فکر کنم مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بابا خوش به حالتون!!!!
من که آزاد گرمسار قبول شدم رفتم ثبت نام همه دانشجوآ می گفتند به جهنم خوش اومدی!!:41:
خوش اومدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو تا کوچه بالاتر بیا تاپیک کنکور 89...
منتظرتیم!:31::46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تا اونجا که من میدونم برای دانشگاه سراسری حتما باید برید و انصراف خود را اعلام کنید وگرنه جزو رزرویها حساب میشوید و کنکور سال بعدتون هیچ تاثیری نداره.
البته من وروردی 86 هستم اون سال که اینطوری بود ...
یه مثال:
اگر شما دانشگاه سراسری قبول بشوید و بخویاد یه دانشگاه بهتره سراسری قبول بشید حتما باید مراتب انصراف خود را اعلام کنید تا بتوانید کنکور بدید. ولی در دانشگاه آزاد نیازی به انصراف نیست و شما دوباره متحان میدی اگر قبول شدی میتونی انتقالی بگیری البته با هزینهی معادل سازی و این حرفها ...
به نظرمن بهتره زودتر برید مراتب انصراف خودتون را اعلام کنید تا به مشکل برنخورید مگر اینکه قوانین عوض شده باشه
فکر کنم دیگه این روزاست که تاپیک بسته بشه . دوستان خوبم ، یک سال با هم همدردی و همیاری کردیم . من که هیچوقت فراموشتون نمیکنم .
امیدوارم همتون در همه ی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید . همیشه به یاد هم باشیم . . .
قربان شما ، محمد ، اصفهان
فکر کنم فقط این برای روزانست.نقل قول: