خیلی ممنون ، پس صرفآ منفجر کردن و یا نکردن کشتی و زنده موندن و یا مزدن villabelanca در روند بازی تأثیر نداره و به بعقیه ی انجام مأموریت ها هم بستگی داره!نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون ، پس صرفآ منفجر کردن و یا نکردن کشتی و زنده موندن و یا مزدن villabelanca در روند بازی تأثیر نداره و به بعقیه ی انجام مأموریت ها هم بستگی داره!نقل قول:
سلام. من بازی رو تموم کردم و HISHAM , LAMBERT رو هم نکشتم ، به جاش واشنگتون رو کشتم!! و بمب ها رو هم خنثی کردم ، اما آخر بازی رو خوب متوجه نشدم :41: پلیس ها می خواستن فیشر رو دستگیر کنند؟ به چه جرمی؟ آخه نوار اعتماد NSA من پر پر بود!:13: یعنی CONVINIENT که چند ماه آینده داره می اد ، ادامه ی همین بازی هست؟ اگه کسی منبعی داره که داستان بازی رو کامل توضیح بده و این که آخرش چه جوری تموم می شه لطفأ لینکش رو برام بزاره.:11:نقل قول:
من lambert رو کشتم ولی هیچی از نوار nsa کم نشد!یه مرحله هم اضافه شد توی یه کشتی کوچیک بودنقل قول:
جدأ؟ تو اون کشتی کوچیک که باید بمب رو خنثی کنی؟ من جیمی رو کشتم! نوار اعتماد jba صفر شد!! یعنی بد بخت شدم!! بعدش هم تو مراحل مجبور شدم emile رو بکشم ، تو اون قایق و موقع خنثی مردن بمب دوم هم carlson moss رو کشتم ولی بعدش پلیس ها قایق رو منفجر کدن و در به در دنبال باز داشت sam fisher بودن!!نقل قول:
سلام
بچه ها 2 تا چیز میخواستم بگم
1- آیا کسی از شما تو بازی قسمت jba-part2 (که سام اولش با لمبرت ملاقات مخفیانه داره) این مورد رو دیده که وقتی سام داره از تو اتاق انریکا جاسوسی میکنه یهو انریکا میاد تو و بعدش سام با انریکا ل ا س میزنه ؟؟؟؟
من خودم انینجا گیر کرده بودم . 3-4 دفعه که لود کردم یهو این صحنه اومد و با اینکه از سه تا آبجکتیو فقط یکیشو انجام داده بودم با این کار سام هم trust گرفتم هم مرحله تموم شد
2- من تو مرحله آفریقا(kinshasa ) بعد از اینکه با امیلی صحبت میکنم (همون اول بازی که تو پارکینگه) بعد که میرم تو آسانسور و اسانسور بالا میره همین که درش باز میشه از بازی میشاد بیرون و dont send میده .
ویندوزمو تازه عوض کردم یه هفته ای میشه .
لطفا راهنماییم کنید دوستان
از آقایون کسی نیست جواب ما رو بده ؟
آره.خوب این قسمتی از این مرحله هستش.نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم و متاسفانه حلش هم نکردم.ایراد از کرک هست.
سلام:11:
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
توی چند صفحه قبل من سیوهای خودمو گذاشته بودمنقل قول:
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .
**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
ببینید به دردتون میخوره یا نه
اگه ممکنه بگید صفحه چنده آخه با اینترنت دیال آپ م یه صبح تا شب فقط باید این صفحاتو بگردم.نقل قول: