54کاربر درحال مطالعه تاپیک
واوو
عناوین روزنامه های فردا:
مشت محکم ولاسکو
:دی:دی:دی
Printable View
54کاربر درحال مطالعه تاپیک
واوو
عناوین روزنامه های فردا:
مشت محکم ولاسکو
:دی:دی:دی
سایت فدراسون والیبال ایران باز نمیشه.....نقل قول:
مردم هجوم بردن به سایت.....!!!
بازم تبریک به ورزش و والیبال ایران :n16:ولاسکو گل کاشتی :n12: + زحمات بازییکنان واقعا خسته نباشید خیلی این برد چسبید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته فدراسیون و داورزنی (حتی فدراسیون های قبلی) تو نتایج این چند سال بی تاثیر نبوده بازیکنانی که پرورش پیدا کردند و امروز نتیجه رو میبینیم ... واقعا بگم فکر نمیکردم بتونیم حتی 1 امتیاز بگیریم!با توجه به بازی های قبلی ایتالیا امشب مخصوصا ست اول و دوم خوب سرویس خراب کردند و ما عالی بودیم!
کل بازی یه طرف اون حرکت موسوی که با پا برگردوند یه طرف!یه ست میارزید :n19:انصافا بهترین بازیکن تیم ما بود سرویسهاش عالی دفاع روی تور فوق العاده و تو حمله هم که فکر میکنم 100% امتیاز گرفت بعد از این بازی فکر کنم تو بهترین بازیکنان ها موسوی تثبیت بشه جایگاه اولیش و معروف و ظریف بالاتر برن داوودی هم ست اول و دوم عالی سرویس زد یکم ست سوم و چهارم کمی افت کرد ولی بازم برگ برنده ای بود که ولاسکو برای این بازی رو کرد در غیاب قائمی مشکل سرویس نداشتیم!البته جز غفور که امشب خیلی تو تور زد این سرویس های تشکری بهترین نوع سرویس هست از نظر من حتی از پرشی هم بهتره :دی قشنگ دریافت اول رو خراب میکنه ست چهارم هم 3 امتیاز متوالی گرفتیم با همین سرویس
از 25-25 تا 30-32 چند تا سکته ناقص کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زایتسف عجب بازیکنی هست بی والدین :دی هرچی زد امتیاز شد و البته معروف که امشب تا دلتون بخواد از اون جاخالی های معروف انداخت و چشم ایتالیا رو درآورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمزه قبل از بازی: انقدر آماده ام که میخورمشون! 30 ثانیه حضور> 1 اقدام به حمله> تک دفاع> خروج :n08:
راستی اون کی بود با مربی ایتالیا داشت بحث میکرد ؟ خوب رفت رو اعصابش :n09: خخخخخخخخخخخ
ولی بجاش زایسف عجب چیزی بود خودش به تنهایی یک ست رو فکر کنم گرفت لامصب از هرکجا میزد توپه می نشست
پیام تبریک امیر جعفری :n12:
عاقا اصلا من ایشونو دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم :n02:
به قول فامیل دور : خر کیف شدیم :دی
دفاع تور کلا نداشتیم با اومدن زایتسف : ولی خدایی کی فکرش رو میکرد ؟ اینم دقایق انتهای بازی و سوت پایان و خوشحالی بازیکنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوستان! درسته که ما از 15 سال پیش شروع به توجه به والیبال پایه کردیم و خیلی هم زحمت کشیدیم و حتی یک بار هم تیم ملی والیبال جوانانمون قهرمان جهان شد. اما اصلاً نمیشه نقش ولاسکو را در این نتیجه گیری ها نادیده گرفت. ایشون با داشتن دانش و شناخت روحی بازیکنان خودش تونست تیمی قدرتمند را بسازه و فی الواقع تونست تیمی را که بصورت بالقوه توان مطرح شدن در سطح جهان داشت را عملاً به جایی که بهش تعلق داشتن برسونه.
البته هنوز نیمی از راه باقی مونده و باید دید این تیم آیا قادر هست به روند پیشرفت خودش ادامه بده یا نه.
امیدوارم این دوره تمرینی باشه برای حضور قدرتمند در لیگ های بعدی.
بچه ها خواهشا اگه کسی میدونه تکرار بازی پخش میشه یا خیر حتما بگهخب من ندیدم ست 4رو :((همچنان برق قطع میباشد :|
سلام
تبریک دوستان بچه ها عالی بودن واقعا دست تک تکشون درد نکنه فوق العاده بود همشون همشون تک تک عالی بازی کردن
خدا حفظشون کنه دستشون درد نکنه و همیشه موفق باشن
:n12:
اتفاقا شک نکنین بازی بعدی سختتر از این بازی هست چون اونها شناخت بیشتری پیدا کردن نصب به تیم ایران و همینطور بچه های ایران ممکنه دچار غرور کاذب بشننقل قول:
ولی با شناختی که از این تیم و بازیکنها و کادر فنی پیدا کردم بعید میدونم برای بازی مشکل داشته باشن و بازی بعد هم به زیبایی و صلابت همین بازی پیش میرن