خوب وقتی میخواین سرور بزنین وقتی که بازی رو روش اجرا کردین بنهایت میشه vp , hp و bf داشته باشین
البته اگه SIMON واسه بعضی ها ( نازی ها ) پارتی بازی در نیاره
در ضمن بگم که سرور احتمالا خیلی باگ اینا خواهد داشت راستی سرور کجاییه ؟
Printable View
خوب وقتی میخواین سرور بزنین وقتی که بازی رو روش اجرا کردین بنهایت میشه vp , hp و bf داشته باشین
البته اگه SIMON واسه بعضی ها ( نازی ها ) پارتی بازی در نیاره
در ضمن بگم که سرور احتمالا خیلی باگ اینا خواهد داشت راستی سرور کجاییه ؟
نقل قول:
آره چند روز پیش بچه ها گفتننقل قول:
تبصره : داریوش پاشو بیا غرب تهران یک فروشگاه زدن هایپراستار ، خیلی توپه ... دم خونه ماست ... بیا حالشو ببر
میگن افتتاحیشم تازه عید قربانی چیزی قرار بوده باشه الان آزمایشیه این وضعشه!×!!!!
والا دوره آخه کی میاد این همه راهو!! اونم دهنه روزه!×!!×!#%$@%@#%#@%:31::31::31:
هه هه هه!×! والا این یکی از 200 تا دی وی دی بازی ای که 5 ماه پیش خریدم ولی هنوز نصب نکرده بودم1×!×!!:21:نقل قول:
جاتون خالی دارینوس هم هست آخره ................ تنبلی!××!× البته کلا بعضی جاها رو با زیرنویس تطابق میدی میبینی یه چی دیگه برای خودشون میگن ولی Overall! خوبه!!×
خیلی بازیه مردیه×!×!×! خوشمان اومد! فقط نمیدونم چرا ریتینگش پایینه پس!×!؟
از سیبیل (ات - اش) مایه بذار ، آپلود کن ، کار یک شب تا صبحه ... :دینقل قول:
خیلی بازیه مردیه×!×!×! خوشمان اومد! فقط نمیدونم چرا ریتینگش پایینه پس!×!؟
حداقل یک ثوابی می بری ...
حیف تو این بازی هرچی میگیری ، زمانی هست اگر پول ندی
چجوری اون اسلحه خفنارو میشه گرفت ؟
میگما ، اس ام اس میزنم جواب نمی دی ....
بگو کلک واسم چه خوابی دیدی ؟
:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعلههههههههههههههههههه !!!!!! :دی
میگم تقریبا 20 هزار تومن نیازه آدم بخواد لباس به صورت نامحدود بخره ها
من 1200 تا bf دارم . خودشون مفتي برام ريختن : دينقل قول:
میگم تقریبا 20 هزار تومن نیازه آدم بخواد لباس به صورت نامحدود بخره ها
بچه ها سلام.منم تازه این بازی رو پیدا کردم.در کل نازیها قویترن.من دیروز یه یوزر دیدم تو بازی به اسم shinob که وقتی نزدیکش میشدم تا بهش شلیک کنم دستاش رو میکوبید به هم بعدهم همه ما آدمهایی که دورو برش بودیم یه متر پرت میشدیم هوا!!!
داریوش جان راهی هست که بشه bf مجانی گرفت؟ و چه جوری میشه ابزار ویژه رو آنلاک کرد؟(مثل سرعتی را رفتن یا چند نارنجکه بودن؟) سوال بعدیمم اینه که shinob چه جوری اون کارو میکرد!!!
آیدی من تو بازی !!!hooman
بچه ها ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
کوفتت بشه :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 1200 تا bf دارم . خودشون مفتي برام ريختن : دي
این موهاشون رو نمیشه تغییر داد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این کار یکی از قابلیت ها هست که باید باز بشه ... که دستش رو به هم میزنه و ...نقل قول:
بچه ها سلام.منم تازه این بازی رو پیدا کردم.در کل نازیها قویترن.من دیروز یه یوزر دیدم تو بازی به اسم shinob که وقتی نزدیکش میشدم تا بهش شلیک کنم دستاش رو میکوبید به هم بعدهم همه ما آدمهایی که دورو برش بودیم یه متر پرت میشدیم هوا!!!
داریوش جان راهی هست که بشه bf مجانی گرفت؟ و چه جوری میشه ابزار ویژه رو آنلاک کرد؟(مثل سرعتی را رفتن یا چند نارنجکه بودن؟) سوال بعدیمم اینه که shinob چه جوری اون کارو میکرد!!!
آیدی من تو بازی !!!hooman
بچه ها ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
شما به ازای هر لول زوج یک مدال میگیری که باهاش می تونی یک درجه از هر قابلیت رو بالا ببری ، یا اگه بسته هست بازش کنی...
از bf مجانی تا زمانی که سایت ساخته بشه خبری نیست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي كه سايتم بزني بازم نمي توني bf مجاني بدي . اطلاعات هر هيرو تو ديتابيس خوده سايت اصلي ذخيره ميشه و وقتي يك هيرو مي خواد وارد يه سرور براي بازي بشه اطلاعاتش از ديتابيس اصلي رو سرور لود ميشه . حالا اين وسط تو چه جوري مي خواي bf مجاني خيرات كني ؟نقل قول:
از bf مجانی تا زمانی که سایت ساخته بشه خبری نیست ....
دهه!
حسین لو نده دیگه
داریم بچه های معصوم مردم رو گول میزنیم دیگه
تو فكر يه كليپ بتركونم . سناريوش رو نوشتم . كاره يه نفر نيست بايد چند نفري بسازمش .
يه مشكل ديگه هم هست و اونم اين كه لازمه تو كليپم جاي شخصيت ها صحبت بشه ( انگليسي ) . ديالوگ هاش رو هم نوشتم ولي به چند تا تن صداي مختلف نياز دارم . صداي خودم تكي نميشه .
بيايد تست دوبلري به انگليسي بديد : دي
اگر خواستيد بگيد كه موقع فيلم برداري خبرتون كنم !!!