اقا یکی جواب منو بده لطفانقل قول:
Printable View
اقا یکی جواب منو بده لطفانقل قول:
شما اگه میخوای زودتر به جوابت برسی تو Bike20.ir سوالتو بپرس...نقل قول:
سلام
یکی از آشناهای ما 10 سال پیش یه دوچرخه خریده 100 هزار تومن .
حالا رفته براش زین بخره گفتن 250 هزار تومن !
تازه بهش گفتن زینِ 450 تومنی هم هست .
گفته پس دوچرخه کامل چنده ؟
گفتن 12میلیونی هم داریم .
گفته اگه خواستم 12 تومن بدم دوچرخه میرم یه ماتیز یا پراید میخرم
250 هزار تومن!:n13:نقل قول:
احتمالا" قیمت ریال بوده...
سلام. بله درست گفتن. دیگه اگه بهترین زین میخواین تو ایران باید همین مقدار خرج کنید.نقل قول:
و همچنین دوچرخه هم همینطور . بهترین دوچرخه تو ایران باید همین حدود باشه. به هرحال ارزشش رو داره!
خودمون حدود 6 یا 7 سال پیش یه دوچرخه توریستی جاینت برای سفر در ایران تهیه کردیمن از نمایندگی جاینت در تهران 1 تومن خریدیم . اون موقع تو شهرمون هم بعضیا همین حرفا رو میزدن که ما با این پول خب موتور میخریم. ولی من اصلا با این حرفا مخالفم و به نظرم واقعا ارزشش رو داره برای دوچرخه هر چه قدر خرج کنیم.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
دوچرخه تا 20 میلیون تومن دیدم ولی زین بیشتر از 100 هزار تومن ندیدم! :n13:
سلام.
فرق بین فلش و آورلود چیه؟من تو bike20 که خوندم گفته بودن هم دو تو یه دره هستند اما فلش 500 تومنه و اورلود 850! این تفاوت 300 تومنی برای چیه؟ آیا ارزشش رو داره که من به جای فلش، اورلود بگیرم؟
قصد خرید دارم. اما نمیتونم زیاد هزینه کنم. و البته نمیخوام به چیزی هم بگیرم که یه سال دیگه بندازمش دور.
ممنون.
سلام .نقل قول:
زین داره از 45 هزار تومن تا 450 هزار تومن
دوچرخه تا 12 میلیون تومن
آدرس
تبریز - خیابان ارتش شمالی - 50 متر مانده به میدان ساعت
میخوام یک دوچرحه بخرم زنگ زدم کارخانه اساک دنده ای 570 تو بازار چینی ها هم 270 هست به نظرتون چی بخرم زیاد کار نیمخوام بکشم
من تا تاحدودی تاپیک های bike20.ir مطالعه کردم وکمی آشنای پیدا کردم نسبت به مسائل فنی هرچند حرفه ای نیستم اما تازه کار هم نیستم تا به حال 2 چرخ البته از کارخانه اساک قوچان با قطعات شیمانو داشتم 8 سالی هست که سوار دو چرخه نشدم سخن کوتاه کنم، اصل مطلب:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-محل زندگی شهر گرگان است شهری کوه پایه ای ، جنگلی و با شیب های نسبتا تندِ خیابانهایش
-قصد من از چرخ سواری بیشتر ورزش و طی کردن روزانه مسافت جاده ای سربالا 8km و قاعدتا برگشت همان مسیر در سراشیبی و گه گداری زدن به دل کوه و جنگل است
-هزینه ای که در نظر گرفتم همان دومیلیون تومان است ولی خب اگر بتوانم کمتر هزینه کنم بهتراست و اگر هم استاید نظرشان بر بیشتر هزینه کردن باشد مشکلی ندارم
-با توجه به مطلابی که خواندم استنباطم این بود با قد 173 سانتی من سایز مناسب 18 یا 17 اینچ ویا همان مدیوم و بهترین سبک برای من در این سطح ، کراس کانتری با فنر جلو وقفل دوشاخ و ترمز دیسکی هیدرولیک و بهترین برند در این سطح فوجی با قطعات شیمانواست ( هرچند نمی دانستم شیمانوهم دسته بندی دارد )؛ و بنده چند مدل را در نظر گرفتم که در زیر اشاره میکنم.
-خواهشی که از دوستان داشتم برسی این مدل های انتخوابی من و در نهایت پیشنهاد مدل ویا مدل های برای اینجانب؛ و راهنمای اینکه اصولا انتخواب بهتری در برند های معتبر با شرایط و رنج بوجهِ من حال کمی بالا و پاین وجود دارد؟ یا خیر؟
-البته بنده به غیر از تعداد دنده و قیمت :n02:تفاوت های میان این مدل هارا متوجه نمیشوم آیا همه این مدل های ترمز هیدرولیک دارند؟ و به طور کلی این قصه چین و تایوان چگونه قابل تشخیص است؟ آیای شرکت گارانتی کننده معتبر وجود دارد؟
تومانA.FUJI NEVADA 1.6......................2014..................... 1,570,000
تومانB.FUJI NEVADA 1.4......................2014..................... 1,850,000
تومانC.FUJI NEVADA 1.3......................2014..................... 2,100,000
تومانD.FUJI NEVADA 1.3......................2013..................... 2,180,000
تومانE.FUJI NEVADA 1.1......................2014..................... 2,650,000
تومانF.FUJI NEVADA 1.1......................2013..................... 2,680,000