راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!:31:نقل قول:
Printable View
راهش همینه...باید شلیک کنی به ناقوس...حالا محض اطمینان دور و برشو هم بزن...طناب ناقوس...پایه ها...همه چی!:31:نقل قول:
بازی دیروز تموم شد . در یک کلام میتونم بگم فوق العاده !
گرافیک عالی ، صداگذاری عالی ، گیمپلی عالی و خلاصه همه چی عالی ...
بازی پر از جزییات ریز و درشته . مثلآ همون مرحله ی اول . من پشت یکی از درخت ها قایم شدم ، بعد دیدم یه عنکبوت داره از رو درخت رد میشه !!!
بعد از تموم کردن بازی هم درجه سختی Very Hard باز میشه . من الان دارم رو این درجه بازی میکنم . خلاصه بگم اگه میخواید یه بازی تمام اول شخص ( به غیر از دوئل ها ) با کلی ایده ی جدید و جالب بازی کنید ، این بازی رو از دست ندید . راستی مولتی پلیر بازی هم خیلی با حاله .:31: یه گروه دزد میشن ، یه گروه پلیس . دزدا باید برن بانک رو منفجر کنن ، بعد پولا رو بردارن ، بعد استبل رو منفجر کنن و با اسب ها از شهر فرار کنن . پلیس ها هم نباید بزارن . همین !
اولین DLC بخش MultiPlayer بازی هم در سایت بازی موجوده :
دو تا راه حل برای بخش مولتی هم دیروز یاد گرفتم ، اگه خواستید بازی کنید حتمآ بخونیدش :کد:www.callofjuarez.com
محتوای مخفی: راه حل ها
مالتی پلیر رو تو گیم نت بازی می کنی؟یا سرور داره تو نت؟چجوریاس؟نقل قول:
تو گیم نت بازی میکنم . تو خونه هم ، هر چی سعی میکنم وارد سرور بشم ، همش مینویسه Login Failed .نقل قول:
سلام
آقا من تو دوئل دومی موندم ! هرکاری میکنم نمیشه ! میتونید به من ترینر بدید حداقل این یک تیکش رو باهاش رد کنم ؟
ممنون
دوستان هرکی میخواد این بازی رو آنلاین بزنه بیاد به این تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من پست اول رو نگاه کن...بهترین ترینرش همونجاست...:10:نقل قول:
شنیدم باحاله بگیرم ؟
بله بازی در سطح قابل قبولی قرار داره!نقل قول:
البته سبک وسترن روحیات خاصی رو می طلبه!
گرافیک بازی فوق الادهس ولی بازی جالبی نیست بازی خیلی خسته کننده هست dead spease یوبی سافت کجا واین کجا.