سلام
بله من هم میدونم کدام آدرس را باید بگذارم اما اصلا آن آدرس آخری وجود ندارد!!!!اما در عکسهای کم حجم و اینتر نتی آن آدرس بعد از آپلود هست..مشکل بیشتر از این حرفهاست..
سلام
بله من هم میدونم کدام آدرس را باید بگذارم اما اصلا آن آدرس آخری وجود ندارد!!!!اما در عکسهای کم حجم و اینتر نتی آن آدرس بعد از آپلود هست..مشکل بیشتر از این حرفهاست..
PHTO0013.jpgForum Thumbnail LinkHTML Thumbnail LinkForum Text LinkHTML Text LinkText Link
Forum Thumbnail LinkHTML Thumbnail LinkForum Text LinkHTML Text LinkText Link
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش ابعاد خیلی بزرگ عکستونه
عکس رو کوچیکتر کنید و دوباره امتحان کنید.
ممنون علی LT جان... حتما باز هم عکس برامون بذار... ماشین تمیز و زیبایی داری... مخصوصا که LT هم هست.. !!
کامارو جا بسیار عالی بود....
از تقی جان هم تشکر میکنم...
کامارو جان او باله عقب رو خودتون گذاشتید یا فابریک بوده؟
رینگی که زیرشه چی؟مال بیوکه؟سایر 14؟یا 15؟
اگه 14 باشه مال بیوک b5 بوده....
اگه 15 باشه مال بیوک ریویرا رگال و...هست...
فکر کنم 14 باشه....
ايول آقا علي چه عكس خشگلي از داخلش هم بلطف بذارررر....
سلام.
تشکر از همه البته اون دیگه مال من نیست و نمی دونم الان کجاست..دلم براش خیلی تنگ شده..آخرین بار تهران بود و طرفهای شهرک غرب..صاحب جدیدش یه جورایی اصالت ماشین رو خراب کرد..سقف را تی تاپ کرد و گلگیرها را باد انداخت..رینگ و لاستیک خیلی پهن هم گذاشت زیرش..از این کارها که ماشین رو زیاد جالب نمی کنه..
رینگهای اون زمان مال بیوک بود و سایز 14 مال خودش خیلی خراب و مشکل دار بود و ناچارا عوض کردم کلی گشتم تا اونها رو پیدا کردم چون دلم میخواست یه جورایی مثل ریویرا توی سریال بسوی جنوب بشه...اون شبی که رینگها را آوردم و تمیز کردم و رنگ زدم تا صبح خوابم نبرد و همش نگاهشون میکردم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
آدم چطور میتونه رویایی به این زیبایی رو فقط با مصرف بنزین و قیمتش بسنجه؟؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کوچک کردن عکسها زیاد وارد نیستم..باید برم پیش یکی از دوستان و راه و چاه رو از اون یاد بگیرم..