چي ميگه اين ؟ :دي
آپوش كه يه چيز ديگه مي گفت! اون كه ريويو مينويسه :دي
Printable View
چي ميگه اين ؟ :دي
آپوش كه يه چيز ديگه مي گفت! اون كه ريويو مينويسه :دي
منظورت منم؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
این به در و تخته و دیوار و چوب و کاغذ می گن:31:
دوست من شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟ من گوشیو دستم گرفتم...شما هم تا دستت نگرفتی باور نکن حتی حرفای منو:46:
تو یکی از لینک های قبلی یه فیلم گرفته شده با ساتیو بود که از تو سایت به سختی دانلود میشه یعنی وسطاش قطع میشه. اونو آپلود کردم. اگه کسی خواست از اینجا دانلود کنه
فیلمش یه فگته همون سایتی که گذاشته کنتراست خوبی داره خیلی شارپ و روونه. طرف با گوشی دور خودش میچرخه ولی هیچ تیکی تو فیلم نمیوفتهکد:http://www.4shared.com/file/138484929/1e4682fe/22092009002.html
عذر خواهي ميكنم ! :دينقل قول:
منظورت منم؟؟؟؟؟؟
این به در و تخته و دیوار و چوب و کاغذ می گن
دوست من شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟ من گوشیو دستم گرفتم...شما هم تا دستت نگرفتی باور نکن حتی حرفای منو
آپوش هم كه من ميگم گوشي را دست گرفته بود! ميگم كه ريويو نويسه! تو همين تاپيكه !
خواهش می کنم بابا شوخی کردم:46:نقل قول:
می شناسمش...هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من ساختار بدنش یه جوری بود....حالا بی خیال ...سونی اریکسونیها نریزن سرم شانس آوردم:31:
اینو ساتیو گرفته؟؟؟:13:نقل قول:
59 ثانیه ....28 مگ...اونوقت با این کیفیت؟؟
آره ساتیو گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
59 ثانیه 28 مگ چجوریه الان؟ کمه؟ زیاده؟ کم کیفیته؟ کیفیتش بالائه؟
والا 59 ثانیه با ان95 8گیگ میشد 22 مگ ....سوبل این کیفیت داشت:27:نقل قول:
خب دو تا گوشی رو باید تو حالت مساوی مقایسه کرد. این محلی که با ساتیو فیلم گرفته نزدیک غروبه و نور خورشید مستقیم و با انعکاسش از رو آب تو لنز میتابه . ولی با این وجود باز تیکی نداره و هر جای تصویر که Pause بشه تصویر تار نیست ...
من امروز این گوشی رو گرفتم دستم ! واقعا عجب چیزی بود ! محیط کاربری هلو !نقل قول:
من n95 دارم !
باید بگم n95 در مقابلش مثل اسباب بازی میمونه !