سلام آقایوننقل قول:
من که کارم 3d است کدوم رو انتخاب کنم رم ddr3 و کیفیت نمایش بهتر بیشتر بدردم می خوره یا گرافیک روون تر؟
سلام آقایوننقل قول:
من که کارم 3d است کدوم رو انتخاب کنم رم ddr3 و کیفیت نمایش بهتر بیشتر بدردم می خوره یا گرافیک روون تر؟
نقل قول:
سلام بچه ها
من مشکلم اینه که این پس زمینه ای که تو عکس بالا هست رو نمی تونم گیر بیارم یه 1 ساعتی
تو. نت گشتم نبود تو ویندوز هم گشتم نبود اگه اساتید یه لطفی کنن
و لینکی بزارن که من بتونم این بک گراندو دانلود کنم ممنون میشیم مرسی
سلام.من تصمیم گرفتم که یه یه لبتاپ بگیرم!اما هیچی از لبتاپ نمی دونم!!لبتابی میخوام که باهاش بتونم بهترین بازی هارو با بالاترین گرافیک اجرا کنم!!یعنی گرافیگش از 1 گیگ کمتر نباشه!!!!راستس میخوام بزرگترین صفحه واید رو داشته باشه!!!!حتی نمیدونم کدوم مارک رو انتخاب کنم!!سونی یا دل؟؟؟از خمتون میخوام که راهنماییم کنید!!!!!با تشکر!
گرافیک 1 گیگ یا 2 گیگ ربط زیادی به کیفیت کارت گرافیگ نداره، مهم چیپ ست و نوع مموری هست.نقل قول:
با این انتظاری که شما داری فکر میکنم دنبال مدلهای سری گیم ALLIENWARE بگرد گه هم صفحه واید فول اچ دی دارن بعضی هاشون و هم بعضا کارت گرافیک 3-Way SLI .
با راهنمایی دوستان انجمن به خصوص دوست عزیزم جناب scorpion818 امروز من هم 1640 خریدم.
لپتاپ فوق العاده ای به نظر میاد.
مخصوصا LED Screen ش که خییلیی با کیفیته! مخصوصا تو مدیا سنتر کیفیت پخش DVD ها فوق العاده بالاست.
:18::18::18::18::18: بابا بی خیال!نقل قول:
دوستانی که 1640 دارید ، در مورد حمل و نقلش و وزنش یگم توضیح بدبد
آیا با 64 بیتی بودن ویندوزش مشکلی ندارید؟
مبارک باشه ان شا الله :10:اگه تونستی اینجا:نقل قول:
و اینجا:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326978
هم مشارکت کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=311184
وزنش برای من که اکثراً با ماشین هستم مشکلی نیست البته کیف خوبی هم که خریدم خیلی توی تحمل وزن کمک می کنه. در کل من با وزنش مشکلی ندارم. در ضمن ویندوزی که روش هستش 32 بیته البته من ویندوز 7 که 64 بیته روش نصب کردم و باهاش مشکلی نداشتم.نقل قول:
سلامم..اووون پس زمینه یه عکس نمایشی خود دل هستش که فقط میخواسته Horizontal Angel را نمایش بده.. تووی بخش فوتوشاپ>گالری عکس درخواست بدی شاید گیر بیارن واست.. شایدم یکی ازت خوشش اومد و واست طراحیش کرد:31:نقل قول: