غلط زیادی کردن برو ما به التفاوتشو بگیر یه شکایت کلی هم بکن تهدید یادت نرهنقل قول:
غلط زیادی کردن برو ما به التفاوتشو بگیر یه شکایت کلی هم بکن تهدید یادت نرهنقل قول:
هاردم را که 500 انداحته هیچ بهم گفتن 20000 تومان هم کرایه تیپاکس واسه بردن و اوردن از گارانتی ازم خواستن چون طرف گفت تو گارانتیش نوشته هزینه حمل به گارنتی بر عهده مشتری هست
اینجا ایران است باید سر کنینقل قول:
ماجرای هارد 500 به جای 640 هم این است
اینها نماینده ایسر نیستن و لپ تاپ ها حتی گارانتی بین الملی ندارن(معمولا)
به ازای هر 100 لپ تاپ مثلا 8 تا 12 تا لپ تاپ میگیرن به عنوان درصد خرابی
بعد گارانتی رو باطل میکنه ایسر و میگه مسولیت گارانتی منطقه ای با خود سازگار
بعد سازگار میاد همه رو میفروشه و برای خرابی های احتمالی میره قطعه میخره
حالا هم چون به جز 500 هیچی نداره اینو میگه شانس آوردی اگه چیزی نداشت میگفت خارج از گارانتی
مثلا تبلیغ الماس میگه 3 سال گارانتی(منظورم ویستا نیست) ولی تو شرایط نوشته باتری آداپتور وسایل مصرفی (هارد . دی وی دی رام و.... یک تا 3 ماه گارانتی دارن) صفحه نمایش شامل گارانتی نمیشه!!! و 3 سال گارانتی در واقع نرم افزاری است!
در مورد هزینه هم قانون ایسر اینه هزینه رفت با شما هزینه برگشت با ایسر
ولی اینجا ایران هست
سلام
من دارم میرم از کشور بیرون
یه لپتاب 850 تومنی acer دیدم مدلش اینه :
ACER ASPIRE 5742G Core i5
سلام خسته نباشيد
كسي هست كه بدونه تو بازار ايران اين مدل ايسر Aspire 5943 پيدا ميشه يانه اگه هست آدر سايت با تلفن.
با تشكر
مورد اول حق با داداشته ولی مورد دوم حق با خودته!نقل قول:
خب مسلمه رو فرش نباید لپ تاپ رو گذاشت...
ولی برای 5740 چون قدیمیه سیستم عامل XP بهتره چون سرعت دستگاهت میره بالا
2 روز پیش ایسر یه تبلید توی روزنامه داده بود از سری aspire one به قیمت 333 هراز تومان مدل d255
اینم صفحه ی مشخصات
کسی از دوستان باهاش کار کرده؟؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1158
مشخصاتی که توی سایت سازگار هست با عکسی که من از این مدل پیدا کردم یکی نیست حالا نمی دونم اینجا مدل cpu n550 ولی توی سات سازگار نوشته n450 !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی گوگل عکس های این مدل سرچ کردم مثل این که اندورید هم در کنار ویندور 7 روی لپ تاپ هست قضیه چی؟؟؟ با گارانتی سازگار هم کسی اطلاعی داره که هر 2 رو داره؟؟
اینم عکس از دستگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======
راستی یه مدل هم ایسر زده acer aspire one 11.6 کسی از دوستان اطلاع داره وارد شده یا نه ؟
كسي پيدا نميشه جواب بدهنقل قول:
العان بهترين مدل ايسر چنده و مدلش چيه؟
acer 5742gنقل قول:
ci5 480m
nvidia GT 540m 1GB
15.6 LED
4GB ddr3 1333
6cell
2.6kg
820-840 تومان