شما سه تا مدل تاچ میتونی بخری
1) kp500 با گارانتی کامتل 200
2)ke990 با گارانتی کامتل 230
3)سامسونگ s 5230 که 230 تومنه و تازه اومده تمامه امکاناتش شبیه kp500 الجیه
شما سه تا مدل تاچ میتونی بخری
1) kp500 با گارانتی کامتل 200
2)ke990 با گارانتی کامتل 230
3)سامسونگ s 5230 که 230 تومنه و تازه اومده تمامه امکاناتش شبیه kp500 الجیه
با سلام .
2 سوال داشتم : 1- آیا واقعا قیمت گوشی kp500 با گارانتی پارس کامتل الان 200 تومنه؟
من روز 2 شنبه قیمت گرفتم (تو علاءالدین) 220 تومن بود. یعنی تو 3 روز 20 تومن ارزون شده؟
2- بین 2 گوشی kp500 و samsung5230 star کدوم گوشیو پیشنهاد می کنید.
من شنیدم گوشی kp500 چندتا باگ داره مثلا بعضی وقتا وقتی گوشیو روشن می کنی رو لوگوی ال جی می مونه و گوشی بالا نمیاد. و اینکه تو تقویم یا دیگر اپلیکیشن ها می ری بعضی وقتا گوشی ریست می کنه.
و دیگه اینکه باطریش خیلی بدردنخوره و زود خالی می کنه.
ایا این باگ ها رو تایید میکنید و با این تفاصیل این گوشی ارزش خرید داره یا باید گوشی samsung 5230 را بگیرم؟
شرمنده که تو اولین پستم به اندازه 5 تا پست سوال پرسیدم:31:
نمی دونم، اقای یه پسر میدونه!نقل قول:
2 سوال داشتم : 1- آیا واقعا قیمت گوشی kp500 با گارانتی پارس کامتل الان 200 تومنه؟
من روز 2 شنبه قیمت گرفتم (تو علاءالدین) 220 تومن بود. یعنی تو 3 روز 20 تومن ارزون شده؟
روی کاغذ که استار باتریش بهتره و توی دوربین یه مقدار بهتره، یعنی تو فیلمبرداری 3 فریم بیشتر میده و قابلیت اسمایل شات داره. و یه سری امکانات دیگه. جدای از اینها: نمی گم حتما کوکی بخری، ولی من خودم باشم کوکی میگیرم چون (به نظر خودم) خیلی زیباتر از استار هست.نقل قول:
2- بین 2 گوشی kp500 و samsung5230 star کدوم گوشیو پیشنهاد می کنید.
در مورد باتریش من خیلی جاها شنیدم که میگن باتری خیلی خوبی داره. یه نمونش:نقل قول:
من شنیدم گوشی kp500 چندتا باگ داره مثلا بعضی وقتا وقتی گوشیو روشن می کنی رو لوگوی ال جی می مونه و گوشی بالا نمیاد. و اینکه تو تقویم یا دیگر اپلیکیشن ها می ری بعضی وقتا گوشی ریست می کنه.
و دیگه اینکه باطریش خیلی بدردنخوره و زود خالی می کنه.
نقل قول:
On the first day I have made and received over 2 hours of calls and still had over 50% battery left- quite impressive.
قیمت طبقه 5 و 6 بین 205 تا 210 .سامسونگ استار از نظر دوربین و فیلمبرداری بهتره ار نظر اندازه و ضخامت یکین و محدودیت از نظر اندازه برنامه نداره بیش از 3 مگ برنامه نسب میشه و کوکیم مزایایه خودشو داره مثل صدا اینترفیس.....در ضمن او ایراداتیم که در باره کوکی گرفتین نداره من که چیزی ندیدم
با گارانتی کامتل منظورتونه؟نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگه. مگه کوکی محدودیت 3 مگ تو نصب برنامه داره؟:18:
اگه این جوری باشه باید قید دیکشنری و نقشه تهران رو زد:41:
يعني اين برنامه ها رو نميشه روش نصب كرد؟؟نقل قول:
منم دودل شدم كه بخرم يا نه.:41:
من 3شنبه علاالدين بودم.قيمتش با گارانتي كامتل 200 تومنه.تازه يه مغازه گفت 197 تومن.
اين گوشي samsung5230 مگه تو ايران اومده؟؟ كسي خريده؟
اگه كسي داره يه خورده اطلاعات در موردش بده.شايد اينو خريدم
من این مشکلاتو تکذیب میکنم و از همین تریبون اعلام میکنم همشون کذب محض..............نقل قول:
بله، حدودا 250-260 هستش.نقل قول:
اين گوشي samsung5230 مگه تو ايران اومده؟؟ كسي خريده؟
اگه كسي داره يه خورده اطلاعات در موردش بده.شايد اينو خريدم