رفیق اینجا که امریکا نیست اینجا ایرانه.محدودیت..........:19::19:نقل قول:
Printable View
رفیق اینجا که امریکا نیست اینجا ایرانه.محدودیت..........:19::19:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نه خوب گیم پلی که خداست ! ولی آدم دیگه تو بعضی از چیزها خدایی حرسش میگیره که کود اینقدر رو جزئیات کم کار کرده باشه ! همون عکسه ماشین ها ماشینهارو یه نگاهی بندازین .. نه خدایی اون چه گلگیریه که طراحی کرده بابا من به خدا دسته خودم نیست ولی خوب بازی رو که بازی می کنم همین چیزاش خیلی تو ذقم می زنه ... اونم به خاطر این تو 10 شد بخاطر اینکه خدایی خیلی اپتیمایزه ولی خوب رو بعضی چیزاش کم گذاشته دیگه نگین نه کاملا مشخصه ...نقل قول:
کنسول که بازی می کنی این چیزا به نظرم زیاد تو چشم نمی زنه ولی تو PC خیلی تابلو هست ! بابا تو عصر Tessellation اخه این چه وضه ماشینه ! ولی خوب ازین نظر که رو همه سیستمها اجرا میشه قابل تحسینه :31:
البته دوست عزیز saam هم خیلی ایول داری که برگشتی .. ولی خوب فاجعه هم نبود ولی دیگه خیلی تابلو هست حداقل برای من اصلا قابل قبول نیست:13: همین جاپونی ها :27: رو نگا بازیش ممکنه گرافیک خیلی سنگینی نداشته باشه و رو بیشتر سیستمها هم اجرا بشه ولی دیگه ماشینشو اینطوری درس نمی کنه ... ولی آدمها خیلی خوب طراحی شدن تو بازی نو پردازی کلی هم خوبه ... منظره ها هم میشه گفت خوبه ولی دیگه این جور ریزه کاری ها رو زیاد جالب در نیاوردن ولی فکر هم نمی کنم 2 سال وقت کمی بوده براشون !
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی من یک سوال داشتم این حالت انلاین و چند نفره بازی چی هست که به خاطر محدودیتش اعتصاب و اعتراض شده من تنها روشی که بازی میکنم اینه که حالت تکنفره است روشهای دیگه چه جوری یا کجا بازی میشه که من خبر ندارم ایا تو کافی نت است یا اینترنت پر سرعت میخواهد لطفا کمی راهنمایی کنید ؟ یعنی من که عاشق سری کال اف بودهام از یک سیستمهای دیگر بازی کاملا بی خبر بوده ام؟
باتشکر
به نظر من حالت Single Player توي بازي هايي مثل كال آف ديوتي فقط يه نوع تمرين هست! كه كنترل كردن بازي دستت بياد بعد بري سر اصل كاري. بازي اصلي Multiplayer هست. بنابر اين ميشه گفت كسي كه Multiplayer بازي هايي مثل كال آف ديوتي رو بازي نكردن، نصف بازي رو نديده :31:نقل قول:
براي نصب و راه اندازي مولتي پلير بازي هم روش زياد هست. با صرفه ترينش اينه كه يه با چند تا از دوستات جمع بشين خونه يكي و هر كس كامپيوتر خودش رو بياره و كامپيوترها رو وصل كنين به هم و شبكه درست كنين. بعدش بازي رو نصب و راه اندازي بكنين و نصف ديگه بازي رو ملاحظه كنين كه چي هست و در يك كلام حالشو ببرين!
البته راه هاي ديگه هم هست ولي يا با صرفه نيستن يا اينه لذت بازي رو نميفهمي مثلا اگه بخوايي بري گيم نت بازي كني به نظر من نميصرفه با اينكه اون لذت رو ميفهمي مخصوصا اگه با دوستان خودت باشي.
يه راه ديگه اي هم كه هست اينه كه ADSL 128 بخري و بشني خونه آنلاين بازي كني. اشكال اين روش هم اينه كه اولا خيلي طول ميكشه كه حرفه اي بشي و به پاي بقيه برسي در نتيجه بازم حال نميده! چون همش كم مياري بعد ميگي چرا اين اين طوري هست و غيره تازه وقتي يه كي رو ميزني تا ندوني كه كي بود كه حال نميده.
بنابر اين توي فكر يه مودم ADSL + Router باش كه فكر ميكنم دور و بر 40 تا 50 تومن يه دونه معموليش رو گير بياري. من خودم از Suzuki استفاده ميكنم كه چهار تا كامپيوتر رو ميشه به هم شبكه كرد و خيلي هم ازش راضي هستم. البته اگه نخواستي 40 تومن خرجت بشه ميتوني اول با يه كابل كراس شبكه دو تا كامپيوتر رو به هم وصل كني و بازي رو راه اندازي كني ببيني اصلا خوشت مياد يا نه بعد بري سر وقت روتر يا هاب كه باهاش ميتوني كامپيوترهاي بيشتري رو به هم وصل كني!
براي اطلاعات بيشتر برو اينجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195941
تو Modern Warfare 2 دیگه نمیشه از سرور اختصاصی استفاده کرد برای Multiplayer باید با سیستم جدیدی به نام IWNet بازی کنید (یه چیزی مثل BattleNet هست) و در ضمن باید نسخه اورجینال رو داشته باشی برای Multiplayer. کلاً چیز مزخرفی شده و کلی هم بخاطر همین شاکی شدن؛نقل قول:
پس کلاً بیخیال Multiplayer باشید و فقط Singleplayer میشه بازی کرد مگه برین بازی رو بخرید.
layken عزیز ف+ی+ل+ت+ر رو اینجوری بنویس که robot ها به اشتباه p30world رو ف+ی+ل+ت+ر نکنن
با تشکر از اطلاعاتی که دادین ساده و مفید بود فقط یک چیزو هنوز نمیدونم وقتی دو نفره یا چند نفره شد بازی اونوقت دشمن کیه ، هدف چیه ؟ یهنی اهداف و مراحل بازی همون مراحل حالت تکنفره است ؟ و سوال مهم اینکه میشه مراحل بازی حالت تکنفره را به صورت دو نفری بازی کرد و برد جلو یا این جور چیزی وجود نداره ( میدونید دقیقا میخوام چی بگم مثل بازی شورش در شهر سگا در قدیم که دو نفری بازی میکردیم ) مگه کل بازی دو طرف دعوا مگه نداره سیستمشو چه جوریه میدونم دارم تاپیک را به بیراهه میبرم ولی میدونم اگه بخواهم جای دیگه سرچ کنم مثل شما شاید کسی نتونه ساده و مفید راهنمایی کنهنقل قول:
با تشکر
حامد جون مگه نمیدونستی که youtube مدت هایست که بسته شده :31:نقل قول:
البته من که یک راه ثابت و همیشگی دارم که ماه هاست هیچ منبعی جلوم بسته نمونده
بی صبرانه منتظر بازی هستیم در حد تیم ملی
پدرام جون پیغام خصوصی نمیشه بهت زد چرا :دی؟؟؟ این راه رو به مه هم یاد بده :دی پیغام بزن اگه میتونی :دینقل قول:
البته من که یک راه ثابت و همیشگی دارم که ماه هاست هیچ منبعی جلوم بسته نمونده
خوب دشمن دشمن است! هدف نابودي دشمن و نسلش! :31:نقل قول:
توي CoD4 امكان بازي به صورت Cooprative وجود نداره. ولي در CoD5 اين حالت امكانپذير هست. در مورد CoD6 نميدونم بايد صبر كنيم و ببينم چطور مطوريه.
توي CoD4 به طور كلي 6 نوع روش بازي وجود داره كه عبارت اند از :
Sabotage ، Search and Destroy , Team Dethmatch ، Free For All ، Head Quarters ، Domination
كه هر كدام از اين گيم مدها اشاره به قوانين بازي داره.
پرطرفدارترين گيم مد Search and Destroy هست و به اين صورت هست كه بچه ها به دو گروه تقيسم ميشن ( آمريكاييها و عربها ) بعد يه گروه سعي ميكنه پ م پ بزاره و يه جايي رو م ف ن ج ر كنه و گروه مقابل سعي ميكنه كه جلوي اونا رو بگيره! مراحل بازي هم همون مراحل Single Player هست با يه كم تفاوت. البته ماموريت كلا فرق داره و همون ماموريت Single Player رو نميشه اين طوري بازي كرد.
توي CoD5 علاوه بر روشهاي بالا يه مد جديد به اسم Cooprative هست كه همون چيزي هست كه تو ميخوايي يعني مثلا دو نفري دقيقا مراحل Single Player رو ميرين جلو با همون ماموريت ها و وقتي كه تير خوردي و داري ميميري دوستت ميتونه بياد و به دادت برسه :10:به قول تو مثل بازي شورش در شهر سگا هست يادشان گرامي باد! :8:
اگه پستم به بحث ارتباطي نداره شك نكنين بفرستينش به درك :31: