سلام
من تازه از این شرکت سرویس گرفتم از طریقه ی ثبت نام و برخورد اپراتورهاش در روز راضیم!!! از سرویسش هم نسبتا راضیم,اما از اپراتور نیمه شبش راضی نیستم!!! به این دلیل که اینترنت من حدود 10-12 ساعت قطع بود ومیگفت اشکال از ما واز مرکز مخابراتیتون نیست!!! در صورتی که من هم تلفنمون و هم یک خط ای دی اس دیگه ام که از مخابرات گرفتم وصل بود!!!ضمنا خطوط تلفن هام هر دور از یک رشته سیم هستن!!!من از 9 بهمن سرویس گرفتم ازشون وتا الان یک نصفه روز قطع شده!!! اما سرویس مخابرات رو دوماه میشه گرفتم حتی یکبارم قطع نشده!!! از نظر پینگ مخابرات مطمعنا بهتر هست !!!یا لا اقل برای من بهتر هست!!! راستی تا من خودم تماس نگرفتم باهاشون متوجه نبودم که سرویسم وصل شده وخط رانژه شده!!!این هم یه موضوعی بود که میشد پیش نیاد!!!چون من همه کارامو کرده بودم و مدارک رو فرستاده بودم حساب کاربری رو ایجاد کرده بودم تایید هاشو گرفته بودن ومبلغ هم از روز اول ایجاد حساب درون حسابم بود!!!! سرعت دانلود اصلا ثابت نیست!!! من فعلا سرویس 1.5 مگ یکماه نامحدود گرفتم قاعدتا سرعتش باید 180 باشه واسه دانلود اما معمولا 150تا 160 یا 170 هست!!! راستی سرعتی که واسه من بستن تو مودم یک مگ نشون میده دانلود رو و یک ونیم مگ آپلود رو!!!!
اما تو اسپید تست بالاتر از 1360-70 نمیره دان وآپ هم دور و ور 500!!!در کل هیشکی به ما راهنمایی درستی نکرد که این شرکت چطوره من گفتم دوستان رو مطلع کنم !!! البته امیدوارم این شرکت بتونه نظرمو جلب کنه تا سرویسمو تمدید کنم!!!اما نسبت به قبل از اشتراکم اگه صددرصد مطمعن شده بودم الان 80-90 درصد مطمعنم!!!:18::13::41: