برو داخله mangos.conf و xp rate رو ببر بالا مثلاً بکن 9 یا 10 اون دیگه به سلیقه ی خودتهنقل قول:
Printable View
برو داخله mangos.conf و xp rate رو ببر بالا مثلاً بکن 9 یا 10 اون دیگه به سلیقه ی خودتهنقل قول:
سلام . من سرور mangos 3.0.3 رو ریختک و مشکلات زیر رو دارم :
1-من نمی تونم به خودی ها مجیک بزنم (مثلا هیل کنم)
2-توی بازی world map من روشن نمی شه
(اینجوری :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-توی orc هم یه سری کواست ها نیستش
ممنون می شم راه حلی چیزی بهم بگید
سلام دوست عزیزنقل قول:
شرمنده که نتونستم منظورمو درست بیان کنم.
اره من دو تا دی وی دی رو دارم .
پج ها رو هم دانلود کردم ولی موقع دانلود از سایت:
فایل WoW-3.1-BGDL-enGB-Win-2.zip رو نتونستم دان کنم.ولی بعد اینکه نسب کردم ایرادی نگرفت و تا پج3.1.3 رو تونستم نسب کنم.حالا این فایل چیه و به چه درد میخوره ؟کد:http://store.navarus.org/wowus/
یه سوال دیگه که بازی wow به صورت داستانی وجود داره یا نه؟
ممنون:11::11:
سلام کسی سرور 3.1.3 رو داره برای دانلود بزاره لطفا ممنون
سلام.من منگوس 3.0.9 رو نصب كردم .اما وقتي ميخوام يه كاراكتر Death Knight بسازم، و وقتي واردش ميشم..هيچكس رو اونجا نميبينم و فقط خودمم.هيچكس نيست..ميخواستم بدونم مشكلش چيه در ضمن من به صورت آفلاين دارم منگوس رو بازي ميكنم...ممنون
آقا من يك مشكل دارم اگه ميشه سريعتر راهنماييم كنيد
من به سرزمين هاي Northernland نميتونم سفر كنم وقتي اونجا teleport ميكنم ميگه you need lichking expansion installed...
وقتي Expansion رو هم به Lich King تغيير ميدم داخل بازي نميره قسمتي كه username and pass ميزني ميگه شما data هاي lichking را نياز داريد
درضمن Class Deathnight هم نميتونم بسازم قفله
كسي هست بگه مشكلم چي هست يا چه چيزي لازم دارم ممنون
برو به این آدرس اونجا همه ی mangos ها هستش (3.1.3 هم هستش من دانلود کردم درست و باگهاش کم تر شده مثلا تو 3.0.3 وقتی می رفتی آب می مردی یا world map روشن نمی شد که وی این ورژن درست شده ولی هنوز هم منی تونی به خودی مجیک بزنی)نقل قول:
دوستان لطفلا سوال های تکراری بپورسین به بیشتر مشکلات و سوال ها در صفحات قبل پاسخ داده شده !!!
ببخشید یادم رفت آدرسشو بزارم :
[php]http://filebeam.com/folder/327[/php]
خب حالا بهتر شدنقل قول:
1 - من تا فایل رو نبینم نمیدونم به چه دردی میخوره :)
از این به بعد هم اگه خواستی پتچی دانلود کنی فقط از این سایت بگیر
2 - هنوز بازیه wow رو به صورته داستانی راه اندازی نکردن ولی فکر میکنم شرکته بلیزارد این کارو انجام بدهکد:www.wowwiki.com
موفق باشی