واقعا انتخاب خیلی سخت شده اصلا گیج شدم
یعنی این مدل s9 مشکلش چیه که تو چهارم هستش میشه مشخصات s9 بدید مثل ipod touch هستش یعنی full touch یا خازنی تاچ مقاومتی
Printable View
واقعا انتخاب خیلی سخت شده اصلا گیج شدم
یعنی این مدل s9 مشکلش چیه که تو چهارم هستش میشه مشخصات s9 بدید مثل ipod touch هستش یعنی full touch یا خازنی تاچ مقاومتی
سلام دوست عزیز میشه شما یه اطلاعات جامعی از برند cowon بدید یعنی این مدلاش با هم دیگه از نظر صدا تفاوت دارن میشه لطف کنی db فکر همون دیسیبل میشه رو برای هر مدل بنویسی راستش این مدل s9 خیلی چشممو گرفته ولی اصلا هیچ اطلاعتی ندارم ازش اصلا این pmp چی هستش ؟ بعدشم من میخوام دستگاهی که میخرم جمع و جور باشه این مدل های دیگه cowon هم بیریخته هم گندس که اصلا به درد من نمیخوره چون دوتا گوشیم دارم و باید همرام باشه جیبم نمیتونه ساپورت کنه (یه x1 و e8 دارم) بعدشم مهمترین چیز برام کیفیت صدا هستشنقل قول:
با تشکر
مثلا الان مدل q5 : 95 dB-A Weighted این خروجیه صداش هست میشه لطف کنید خروجی صدای مدل s9 و ipod touch و سامسونگ yp-p2c و سونی nwz هم بگید
مرسی
بد نبود جواب من رو هم میدادید
دوستان اگهاین لینک رو ببینید میبینید که s9 رو اصلا ادم حساب نکرده مثله اینکه این مدل s9 کیفیت صداش از ipod کمتر هستشکد:http://reviews.cnet.com/4520-11297_7-6510133-2.html
دوست خوبم ، اولا که باید حوصله داشته باشی ، بهرحال ویژگی فوروم اینه که دوستان ممکنه هر لحظه آنلاین نباشن ؛ ممکنه مثل من روزی یه بار سر بزنن ... بنابراین انتظار حداقل 1 روزه ، برای رسیدن به جواب کامل و دقیق ، انتظار معقولیه ..
//
در مورد بلندی صدا و کیفیت ، مطمئن باش همه مدلهایی که دوستان گفتن (با فرض اینکه قراره جای تاچ رو پر کنن) ، شما رو راضی خواهند کرد .. بنابراین نگران این قضیه نباش و برو سراغ فاکتورهای دیگه ؛ مثل همونایی که خودت مطرح کردی : سایز (که خب مثلا Q5 و A3 حذف میشن) یا ظاهر .. (کلا PMP ها ، کارایی هستند که سایز بزرگ و ظاهر معمولی دارن ؛ پس بی خیالش باید بشی اگه می خوای بذاری توی جیب)
//
لینکی که دادی از cnet مال حدود 2 سال پیشه ... اصلا اون موقع s9 وجود نداشته پس طبیعیه که توی لیست نباشه ...
//
کلا فکر کنم s9 و d2 رو شما بپسندی ... (که البته انتظار نداشته باش اینترفیسشون به کارای آیپاد برسه ؛ اما قابل قبوله .. بخصوص D2 به نظرم) ...
سلامنقل قول:
درمورد کیفیت صدا همهشون از یه کیفیت صدا برخوردارن و DB ثابت دارن تنها تو امکانات صوتی هست که فرق دارن مثلا بعضی مدل ها BBE معمولی دارن و بعضی دیگه +BEE دارن کاوون از نظر کیفیت صدا جزو مارک های مطرح هستش و من که خودم ازش استفاده می کنم واقعا راضی هستم
درمورد pmp ها هم که درواقع مخفف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و برای همین کار ساخته شدن و در اندازه های بزرگ و با سخت افزار قوی طراحی میشن که البته مدل هایی مثل S9 درواقع pmp هایی در حد کوچیک هستن
همه مدل های کاوون 95db هستن و بقیه رو نمیدونمنقل قول:
همونطور که سیمور گفت مال 2 سال پیشه و اصلا S9 وجود نداشتنقل قول:
دستتون درد نکنه الان این مدل s9 مشخصاتش چیه
میشه فرق اساسی بین 02 و s9 رو بگید
این منظورش چیه ؟کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=39435