مبارکه..بالاخره گرفتی؟:11:نقل قول:
تو قسمت دوربین،ائن دکمه ستینگ رو بزن(همونی که این شکلیه: * ).بعد رو Camera کلیک کن.تا دوربین عوض بشه:11:
Printable View
مبارکه..بالاخره گرفتی؟:11:نقل قول:
تو قسمت دوربین،ائن دکمه ستینگ رو بزن(همونی که این شکلیه: * ).بعد رو Camera کلیک کن.تا دوربین عوض بشه:11:
kheili mamnoon haha Diego Jan chejoori Tabe Audio manager Touch FLO ro dorost konam??? merC
به سلامتی, مبارکه. دیدی گفتم 470 داری زیاد میگی ؟ :46:نقل قول:
یه برنامه به اسم RAM cleaner (از سایت htc addicts) رو یه جایی تو همین فروم ها لینک کرده بودم (!) بعد از این که اون رو نصب کردم و به پیشنهاد AryanLand آنتی ویروسم رو پاک کردم, میزان هنگ کردن گوشیم خیلی خیلی کم شده. در حد ماهی 3-4 بار ... :40: :11:نقل قول:
اگه این رو نصب کنی و clean دوره ایش رو راه بندازی, احتمالا این مشکلاتت رو هم حل میکنه ... :46:
یه قاب ژله ای مانند هم داره (توی بخش hd2 نوشته بودی نداره) که مال شرکت capdase هستش. :20: اونم لینکش رو یه جا گذاشته بودم ولی حیف یادم نیست کجا !
دوربین جلو رو هم که دیگو جان زحمتش رو کشیدن, ولی یه راه دیگه هم داره که بری خارج مکالمه تصویری بگیری ! :31:
سلام دوستان !
یکی میشه روش دقیق اپگرید این گوشی به ویندوز 6.5 رو توضیح بده !
البته روش سالمی باشه ! و رام نباشه
چون گوشی رو نو گرفته (رفیقم :دی) و گارانتی داره !
اگه رام باشه گارانتیش میپره ! بقولی آفیشیال باشه !
سلام.نقل قول:
رام 6.5 آفیشیال واسه اچ دی نداریم...اگه می خواد 6.5 بریزه باید کوک شده بریزه :46:
عجب !
پس چی این HTC قد قد کرده که به 6.5 ارتقا پیدا میکنه !
پس چرا رامش نیومده ؟
ارتقاء که پیدا می کنه ولی با رام کوک شده:31:نقل قول:
برو تو این سایت :نقل قول:
نوشته که آپدیت های diamond 2 و pro 2 اومده و فکر کنم بشه از همین جا گرفتش, ولی چیزی برای hd هنوز ننوشته ...کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-au/meet/wm65-upgrade.mspx
ولی اگه اشتباه نکنم گفته که دارن روی آپدیت های واسه گوشی های دیگه هم کار میکنن که برای اونها هم بسازن :46:
مرسی فسترز دوست گرامی ولی من از پیشنهادم پشیمون نیستم چون گوشی تو تمیز و در حد نو هستش ولی البته ماله منم خوبه ولی خوب چند تا خش داره واسه همینم خیال راحت و بدون کیف و قاب ژله ای استفاده میکنم و خیلی راحتم باهاش ..... ولی قیافش از HD2 یه سرو گردن بالاتره و هر کی میبینه فکر میکنه رو 600 قیمتشه!!!
چند تا مشکل دارم ولی حوصله مطرح کردن و پیگیریشو ندارم..!!
یادش بخیر یه زمانی 920 تومن قیمتش بود!:20:نقل قول:
مشکلاتتو بگو،احتمالاً راحت رفع میشن.:11: