دوستان کسی از انتخاب رشته مجدد سراسری برای رتبه های زیر 1000 خبر نداره؟
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
منم رفتم ولی 2روزه برگشتم .تو خوابگاه حوصلم سر می رفت.
کلاسا هم که یکی در میون تشکیل میشه
Printable View
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
6 و 7 مهر ...نقل قول:
چرا اینقدر فروم خلوته!
دیگه همه رفتن دانشگاه؟
واقعا كه خيلي بي ادبين اصلا حرفتون ربط نداشت يعني از نظر شما هر كي 9000 بياره خنگه و بي سواد
نقل قول:
قابل توجه شما كه اكثر دكترا كه خيلي معروفن و كارشون عاليه دانشگاه هاي توپ نخوندن اين حرفتون بي ادبانه بود شما از اون دسته از دانشجويان پزشكي هستيد كه تا ميرن تو دانشگاه خودشونو براي بچه هاي پيرا و غيره ميگيرن اه مرگ بر اين اختلاف كه باعثش جامعست :2:
مر گ بر اين اختلاف.......................
واقعا كه خيلي بي ادبين اصلا حرفتون ربط نداشت يعني از نظر شما هر كي 9000 بياره خنگه و بي سواد
نقل قول:
نوشته شده توسط [SIZE=7
قابل توجه شما كه اكثر دكترا كه خيلي معروفن و كارشون عاليه دانشگاه هاي توپ نخوندن اين حرفتون بي ادبانه بود شما از اون دسته از دانشجويان پزشكي هستيد كه تا ميرن تو دانشگاه خودشونو براي بچه هاي پيرا و غيره ميگيرن اه مرگ بر اين اختلاف كه باعثش جامعست :2:
نقل قول:
حرفاتون جالبه دکتر معروفا تو دانشگاهای معتبر درس نخوندن؟اصلا مگر ما دانشگاه پزشکی نا معتبر هم داریم؟فقط بعضی هاشون از نظر سطح علمی یه کم با هم فرق دارن .که اونم دلیل بی اعتباری نیست.پزشکی واسه رتبه های زیر 1500 یا حداکثر 2000 هست.اینم یعنی واسه بچه های تاپ و سرامد تجربیه.که مطمئننا رشتشونم متناسب با تلاش و استعداد و هوششونه.کسی که 9000 بیاره لایق پزشکی نیست چرا بقیه ی تجربی ها با رتبه های 7000 و8000 برن پیام نور بخونن و ایشون با 9000 پزشکی؟مطمئننا پزشک موفقی نیست در اینده.ضررشم خودش نمیبینه مردم این مملکت میبینن.شما هم طرفداری بیجا نکن.
امسال با بومی سازی من آدم میشناسم با 4000 رفته پزشکی بوشهر ، در حالی که تا پارسال 2500 شانس میورد میرفت (البته برا پسرا ، دخترا که سخت تره)نقل قول:
.پزشکی واسه رتبه های زیر 1500 یا حداکثر 2000 هست
..................................................
?//////////
..................................................