سلام . من نصــب کردم و چون نیاز به سریال داشت و فـول نــبود حذفـش کردم :46:نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز خب میتونید پروداکت کد گوشیتون رو تغییر بدید و یکبار گوشی رو آپدیـت کنید و خیالتون از فارسی راحت بشــه :46:
موفق باشید!:40:
سلام . من نصــب کردم و چون نیاز به سریال داشت و فـول نــبود حذفـش کردم :46:نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز خب میتونید پروداکت کد گوشیتون رو تغییر بدید و یکبار گوشی رو آپدیـت کنید و خیالتون از فارسی راحت بشــه :46:
موفق باشید!:40:
الان آموزش آپدیت کردن گوشی توی فروم وجود داره؟ چون من تاحالا گوشیم رو آپدیت نکردم.نقل قول:
بعدش من دنبال یه برنامه برای پخش کلیه فرمت های تصویری میخواستم.
یه برنامه بود اما متاسافانه مشکلات زیادی داره...
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5686736&posted=1#post5686736
سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم : من يك گوشي نوكيا مدل E66 خريدم ميخواستم برنامه فول اسكرين ( عكس تماس گيرنده ) را روي گوشي نصب كنم خيلي برنامه در سايت هاي مختلف ديدم اما نتوانستم استفاده كنم .يك نرم افزار گرفتم و براي ريجستر كردن مشكل دارم . خواهشمند است در صورت امكان يك نرافزار برايم بگذاريد كه براي اين مدل كارائي داشته باشد و همين كه نياز به ريجستر ي نداشته باشد .
az vaghti ke gooshimo update kardam....dg ---- nemishe....dg nemishe cracke barnamehee mesle sms farsi ro roosh nasb konam....komak konin
:41:
فكر مي كنم بهتره ،شما گوشيتون رو فلش كنيد.:20:نقل قول:
سلام به نظر من از کامپیوتر برای ساین استفاده کنی بهتره
سلام برنامه های با فرمت WGZ رو چه طوری باید نصب کنم؟؟؟
ممنون
شما پیغام خطا رو بگین تا بهتر بتونیم کمکتون کنیمنقل قول:
اگر برای گوشی شما باشه مثل بقییه نرم افزارها نصب میشهنقل قول:
گوشیم E75 همیشه نیم باز استفاده میکنم اما این سری پاکش کردم حالا هرچی نصب میکنم نصب نمیشه حتی
از خوده سایتش با گوشی که دانلود میکنم جواب نمیده کسی هست راهنمای کنه
اروره certificate میده