سلام به برو بچ داتکی
اقا نمیدونم چرا جمعه ها این داتک از دست من خسته میشه و نوسان پیدا میکنه.فکر کنم از بس دانلود میکنم خسته میشه میره استراحت
امروز ماله شمام نوسان داشت؟
Printable View
سلام به برو بچ داتکی
اقا نمیدونم چرا جمعه ها این داتک از دست من خسته میشه و نوسان پیدا میکنه.فکر کنم از بس دانلود میکنم خسته میشه میره استراحت
امروز ماله شمام نوسان داشت؟
نه . بیشتر از من دانلود داری ؟!نقل قول:
والا این یه هفته زیاد دانلود داشتم
اخه من نمیذارن که شبا دانلود کنم وگرنه منم میشم مثل شما
سلام
به فرض بنده می خوام همین الان از داتک خدمات بگیرم به مدت 1 ماه . هممون می دونیم که هزینه راه اندازی اولیه ده هزار تومن هستش
سوال اینجا مطرح میشه که :
اگه من دیگه شارژ نکنم و بزارم واسه بعده عید مثلا برای اردیبهشت ماه , آیا باز هم باید هزینه راه اندازی اولیه رو بپردازم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
به فرض که شما از داتک اینترنت بگیری(البته الان که شبه .ایشالا باشه فردا صبح):31::31:
و بعد بخوای بعد عید دوباره بگیری بهت زنگ میزنن و میگن اگه شارژ نکنی خط شما از رانژه در میاد و برای فعال سازی مجدد شما(به فرض :31::31:) دوباره باید پول واسه فعالسازی بدی
همه شرکتا اینطورین و ربطی به اسم شرکت نداره
(شوخی کردم دوست من ناراحت نشیا)
سلام دوستان
آقایون بلاخره من داتک بگیرم یا نه ..... یکی میگه خوبه یکی میگه بده ....
راستی داتک چه مودم هایی میدم ( منظورم هم مارک و هم مدلشه ) ؟؟؟؟؟
مودماش خوبن ؟
من میخوام a602 بگیرم ... خوبه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ببین تو مرکز مخابراتی شما کسی داتک داره که خوب باشه یا نه
اگه خوب بود بگیر اگه نه برو سراغ گزینه های دیگه
برای adsl به نظرم خودت مودم بگیری بهتره
منم همین مودمی که گفتی رو دارم و برای من که خیلی خوب داره کار میکنه
مرکز مخابراتی ما شهید بهشتیه ، کسی اینجا هست که تو محدوده شهید بهشتی باشه و داتک گرفته باشه ؟؟؟؟نقل قول:
بره من که مدتیه به شدت سرعت افتضاح دوباره انقدر خودمم گفتم خسته شدم بخدا فقط سرعت شبا خوب میشه صبح و ظهر و عصر نابود و خندده دار الان وسط امتحانا هستن وگرنه میدونستم چیکار کنم باید هر روز n بار زنگ بزنی پشتیبانی تا شاید یادشون بیاد اینترنت 512 نباید 15-10 کیلوبایت باشه سرعتش. گرچه آخرشم می پیچوننت من شرط می بندنم در داتک چیزی به نام کنترل کیفیت وجود نداره چون کلا کیفیتی وجود نداره که بخواد کنترل بشه :).
چند روز طول می کشه که وصلش کنند ؟ من 5 روز که درخواست دادم ولی خبری نیست