تصحیح می کنم .برای سرعت بالای 12 مگابیت این ورژن استفاده میشه که تا 24 مگابیت دریافت می تونید داشته باشیدنقل قول:
Printable View
تصحیح می کنم .برای سرعت بالای 12 مگابیت این ورژن استفاده میشه که تا 24 مگابیت دریافت می تونید داشته باشیدنقل قول:
آقا ما یک سال مشترک سرویس 64 نامحدود اسیاتک بودیم.......که چند روز پیش زدند و سرویس ما رو از 64 نامحدود به 128 حجمی تبدیل کردند چون که دیگه 64 نامحدود ارائه نمیدند.......تو این 5 روزه یک گیگ من تموم شد در صورتیکه دانلودی نیز نداشته ام....چون زیاد اهل دانلود نیستم.....با این حساب اصلآ سرویس حجمی به صرفه نیست........دوستان لطفا یک شرکت معرفی کنند که 64 نامحدود ارائه بده و از 15 تومنم بیشتر نشه تو تهران....ممنون
نقل قول:
دوست عزیز من هنوز تو حسابهای حجمی آسیاتک شک دارم میترسم که ....
اما با این پولی که شما میخوای بدی دیگه پیدا نمیشه.
یا باید 2گیگ صبانت بگیری
یا 2گیگ آسیاتک
یا 128 پارس آنلاین با 3گیگ حجم که 20میشه.
البته من رو تجربه صبانت دوستانی که روزی 4 5 ساعت وبگردی دارن 2گیگ براشون کافی بود.
5گیگ برای دانلود کم خوب
اما باز میگم هنوز به حساب و کتاب آسیاتک شک دارم.
البته برج دیگه خود من یا باید512 حجمی بگیریم یا 256 نامحدود زیاد برام تفاوت نمیکنه
لطفا دوستانی که سرویس 128یا 512 حجمی آسیاتک دارند تست گرفته و اینجا قرار دهند(speedtest)
تکرار میکنم سرویس حجمی
سلام به دوست جدید:نقل قول:
فکر کنم ارزانترین سرویس نا محدود 64متعلق به شرکت عصر تلکام باشه که 13000تومان ماهانه است البته سرویس حجمی 2Gهم داره512/256رومیده ماهانه9000تومان و256/128رو ماهانه7000تومان
شما گرفتی؟ کیفیت؟نقل قول:
نقل قول:نه دوست عزیز من نگرفتم جهت اطلاع شما عرض کردم.نقل قول:
ممنون ولی داتک هم همین قیمتهاست و مفت نمی ارزهنقل قول:
یک شرکتی هست تو کرج به اسم پردیس که واقعا از لحاظ کیفیت خدمات و سرعت و پینگ منظم و بدون پکت لاست تک هست اما سرویسهاش گرونه اما بدون محدودیت و تا 4 مگابیت بر ثانیه هم سرویس میده ولی با یه قیمت فضایی
شهراد 64رومیده16200.شاتل هم هست64رومیدهحدود 19000.نقل قول: