اون مودم 819112 USRobotics اسپیلیتر هست همراهش؟ پورت lan و usb هم داره؟
بعد کلا از بین مدل های usr همین819112 پیشنهاد میشه؟.ممنون.
Printable View
اون مودم 819112 USRobotics اسپیلیتر هست همراهش؟ پورت lan و usb هم داره؟
بعد کلا از بین مدل های usr همین819112 پیشنهاد میشه؟.ممنون.
با سلام
من بعضي وقتها كه به اينترنت وصل ميشم received فقط 226 بايته طوري هيچ سايتي رو باز نميكنه و بايد حدود نيم ساعت منتظر بمونم تا ميزان ريسيو بالاتر بره تا بتونم صفحات رو باز كنم حالا به نظر شما اين مشكل عجيب غريب به مودم ربط داره يا مشكل ازچيز ديگه است در ضمن مودم من زيمنسه
سلامنقل قول:
شاید بسیاری از دوستان، این حرف من رو قبول نکنند. ولی مناین حرف رو از ISP های بسیاری پرسیدم.
بالا بودن پینگ، باعث به وجود آمدن این مشکل میشه. یعنی سرعتتون هر چقدر که باشه، اگه پینگتون بالا باشه، صفحات خیلی دیر باز میشند. مشکل پینگ رو هم فقط ISP میتونه حل کنه.
َشما با گرفتن تست سرعت میتونید پینگ تون رو مشاهده کنید.
اكه امكان داره يكم در مورد اين پينك توضيح بديد كلا چي هستش و اينكه پينگ بالاست منظور چيه؟
گل گفتی دادا:46: ... به نظر من هم هیمنه سرعت لود صفحات به پینگ بستگی داره ... هر چه پینگ بالاتر باشه سرعت لود صفحات کندتر و بالعکس .نقل قول:
تعریف ping خیلی ساده است. دستوری هست که ما می تونیم بفهمیم اون domain یا ip فعال هست یا نه و اگه فعال هست بسته هایی که طبق پروتکل tcp/ip ارسال و دریافت میشه به مقصد تا مبدا چقدر طول میکشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پایین تست من میتونید پینگ رو ببینید. واقعا بالا هست: 658
ولی این یه تست دیگه، در یک زمان دیگه هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ مناسب هست: 276
موفق باشید :40:
سلاممودم Asus AM 602 برای اتصال به خط تلفن نیاز به اسپیلیتر داره یا مستقیما میشه وصلش کرد به خط تلفن ؟یا اسپیلیتر توی جعبه اش هست ؟در ضمن موقعی که ADSL وصله اگه یه تلفنی مستقیما به خط تلفن وصل باشه آیا برای کانکشن مشکلی پیش میاد ؟اگه لینک نحوه ی کانفیگ کردن این مودم رو دارید برام بذارید این تاپیک انقدر شلوغه که نتونستم پیدا کنم . لااقل بگید صفحه چند این تاپیک هست.
سلامنقل قول:
تو تاپیک مقالات هست
من براتون از همون تاپیک گذاشتم
_ Asus am 602
یه پورت لن داره ، یه پورت usb ، روتر هم هست دیگه ، بیشتر برای یوزرهای خونگی توصیه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات داخل جعبه :
1-مودم
2-آداپتور
3-اسپیلیتر
4-کابل USB
5-کابل LAN
6- سیدی راه انداز
7-دفترچه راهنما
مشکل خاصی نداره ، مگر داغ شدن بیش از اندازه:
اینم فایل آموزش راجع به این مودم
کد:http://www.4shared.com/file/62152340/cf9575d8/Asus_602.html?dirPwdVerified=5c5f4507
باسلام خدمت دوستان من مي خوام از صبا نت adsl بگيرم ؟ خودشون گفتند: starnet يا maxnet يا smc نظر شما چيه ؟؟ به نظر شما چه بگير كه در آينده پشيمون نشم.
يه سوال ديگه اينكه مودم asus من كه در شيراز هستم از كجا مي تونم پيدا كنم؟
ببخشيد نظرتون درمورد مودم linksts چيه ؟ :41:
:10: خواهش مي كنم دوستان اگر نظر و تجربه دارند بيگند تا بقيه استفاده كنند
وپورته نیست تک پورته هست(LAN).نقل قول: