1- 3 پست بالاتر.
2 - مجددا 3 پست بالاتر!
3- لطفا دوستان جواب بدن همینطور سوال بعدی رو
5- بله
6- هست من دیدم
...
Printable View
1- 3 پست بالاتر.
2 - مجددا 3 پست بالاتر!
3- لطفا دوستان جواب بدن همینطور سوال بعدی رو
5- بله
6- هست من دیدم
...
اقا من پرسیدم 2g با کرک 250 پیاتخت 8 گیگنقل قول:
دوستان بازی های ایفون چطوره ؟ عینه جاواس؟
ممنون بچه ها !!!!
فقط کسی میتونه راهنمایی کنه که میشه این دست دو رو امتحان کرد از همه لحاظ!؟؟؟؟؟؟؟
تایم مصرف داره که نشون بده چه میزان دستگاه روشن بوده؟؟؟
راستی پورتش مثل آیفون مگنتیک یا نه؟؟؟؟؟؟
ممنون!!!!!
قیمتش عالی شده!! ایفونم قیمتش نرمال شه عالیهنقل قول:
عین جاوا!؟!؟ توهین می کنی؟! :5:
اینجارو چک کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=47
جاوا!!!!!؟؟؟؟:18:نقل قول:
آقا مسخره میکنی؟:41:
بازیاش تو گرافیک و گیم پلی روی Ngage رو کم کرده شما میگی جاوا.
بذا من با توجه به اطلاعاتم توضیح بدم :
iPod قابلیت Stereo Bluetooth رو داره ولی چون فریم ورش هنوز ساپورت نمی کنه پس ر حال حاضر سیستم Mono هست و در نتیجه نمیشه از هدفون های بلوتوث استریو مثل پلیر های سامسونگ ... استفاده کرد
قیمت هم ندارم ، برو تو پاساژ پایتخت یا رضا یه گشتی بزن ، کاملا قیمت دستت میاد
الان اگه خیلی بگردی نسل 1 هم پیدا میشه ، ولی تا وقتی نسل 2 هست ، کسی سراغ نسل 1 دیگه نمیره
سلامت کامل هم یعنی از لحاظ ظاهر ، خط و خش انچنانی نداشته باشه ، فرورفتگی ، شکستگی و غیره به هیچ عنوان نداشته باشه و ال سی دی احیانا زدگی نداشته باشه
از لحاظ باطنی هم ، سرعت پردازش استاندارد باشه ، منوها قاطی پاتی نباشه و ...
بعد از اپدیت فریم ور نیاز هست که اون رو جیلبریک کرد ، که گویا این آشنای شما هم همین کاو کرده ، در غیر این صورت با چند کلیک ساده و 10-15 دیقه وقت گذاشتن به راحتی میشه دستگاه رو جیلبریک کرد !!!
سلام دوستان IPOd touch 2g با FW 2.2 جیلبریک میشه؟
میخوام از کسی بخرم میخوام ببینم مشکلی نداره ؟ گفته به من 2.2 هست از Itune دان کرده !
میخوام بازی موزیکو راحت بریزم
jailbreak ربطی به نصب نرم افزار از app store نداره ، فقط نرم افزار های توی Installer و cydia رو نمیتونید نصب کنید ( یعنی اصلا وجود نداره همچین آیتم هایی )نقل قول:
ورزن 2.2 هم جیلبریک میشه با نرم افزار QuickPWN و از این بابت خیالت راحت باشه
درود
بچه ها من ایپادم رو بردم پایتخت جیلبریک کردم و برنامه ریختم روش.حالا که میخوام با pc خودم برنامه بریزم میگه که برنامه های قبلی پاک میشه.میخواستم ببینم راهی هست که بتونم بدونه اینکه برنامه های قبلی پاک بشه برنامه بریزم؟
سپاس.