اینکه شما میگید GeForce هستنقل قول:
اون Radeon
نام گذاریشون فرق می کنه
Printable View
اینکه شما میگید GeForce هستنقل قول:
اون Radeon
نام گذاریشون فرق می کنه
نقل قول:
می خواد بکشه!
آقا بکش بکشه. ما هم بکشیم؟:31:نقل قول:
نمیکشه
منم فکر نکنم بتونم بکشم حیف :((
خیلی دلم میخواست بازی کنم
Cpu : Intel 3.06 ghz
Geforce 8600 GT 512 MB
Ram : 2 X 512 MB
از راحت هم یه چیز اونور تر.:10:نقل قول:
امیدوارم 6600 من هم بکشه.
نقل قول:چرا خودتونو دست کم میگیرید مطمعا باشید هر دو تا تون می کشیدنقل قول:
حالا شاید یه سری جزئیات رو نتونین high کنید ولی راحت می تونید بازی کنید
آخه آنجل جان سی پی یو و رم من یکم چیز نیست ؟ :d
دوستان به این لینک یک سری بزنید ضرر نمی کنید . و این که من 1 دوستی دارم تو نیو یورک که باهاش تماس گرفتم گفت بازی تا 5 ساعت دیگه اونجا ریلیز میشه پارسالم در مورد prosreet بهش زنگ زدم گفت فردا ریلیز میشه که شد. به احتمال 99 % بازی فردا شب یا پس فردا صبح رو سیستمتو نصبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این سیستم شما یه سیستم معمولی تو همه ی دنیاست که اکثر مردم دارن حالا یکم بالاتر پایین تر یه شرکت هیچوقت نمیاد بازیش رو جوری بده بیرون که قشر عظیمی از pc دارها نتونن ازش استفاده کنن(crysis رو حساب نکن چون هدفش یه چیز دیگه بود)نقل قول:
واسه همین سعی میکنن جوری بازی رو بسازن که حتی اونایی که سیستماشون رو به پایینه هم بتونن ازش استفاده کنن
حالا مثلا اونی که خیلی سیتمش بالاست با تمام جزئیات و آخرین رزولیشون بازی میکنه یکی دیگه یکم کمتر
یا یکی مجبور میشه مثلا دود یا سایه رو حذف کنه کلا
یکی هم رو low با رزولیشن600*800
ولی به هر حال رو سیستم های متوسط و حتی متوسط رو به پایین اجرا میشه
مگر اینکه سیستم دیگه ماله چند نسل قبل باشه که اصلا نتونه بازی رو اجرا کنه
10 دقیقه از بازی NFS Undercover فاش شد!!
10 دقیقه این بازی بر روی youtube قرار گرفته که شما میتونید از لینک زیر اون رو تماشا کنید:
کد:http://www.gamingfront.net/news.php?readmore=130
ببخشید 10 دقیقه از چیش فاش شد بازی 2-3 روزه که برای Xbox360 اومده امروزم برای PS2 اومد .نقل قول:
کلا کارت گرافیک از سری 6000 Geforce به اینور مشکلی وجود نداره حتی 6200 هم که کارت خیلی ضعیفیه میتونه این بازی رو اجرا کنه برای ATI هم از سری X1000 به اینور ولی قبل از اون خیر خیلی سادست مسئله نیاز به تفسیر و توضیحم نداره (دقت کنی بعد از سری 6000، Nvidia چهار سری جدید کارت دیگه هم عرضه کرده ).