نترس بلآخره گیرت میاد مطمئن باش..نقل قول:
Printable View
نترس بلآخره گیرت میاد مطمئن باش..نقل قول:
محمد جون از ماشین هایی که دارید منظورم اون دو در ها:21: هست عکس بذار
آقایون
تو ورودی پارکینگ بیهقی امروز من مقادیر متنابهی ماشین خوابیده دیدم
از جمله یه کرونت (از نوعی که عکسش صفحه قبل بود) و یه الدورادو کوپه
جفتشون 4 چرخ پنچر،فکر میکنم حداقل دو سه سالی میشد اونجا بودن.
کسی میدونه قضیه شون چیه؟ از کجا میشه برای خریدشون وارد مذاکره شد؟
نقل قول:
من هم با دوستم یه زمانی دنبال قالپاق خورشیدی اصلی ارزون می گشتیم واسه پیکان اش..
تو گاراژ ها و پارکینگ های سمت خیابون قزوین و اون سمتاا از این مورد ها زیاد پیدا میشه..
ولی حیف که نگهباناش حتی اجازه ی نگاه کردن رو هم نمی دن.. چه برسه به این که بخوای ازش چراغ خطری، سپری، چیزی بخری، حتی با این که همه ی این ماشینا یا اسقاطی اند یا چیدنشون رو سقف همدیگه..
فکر نکنم بشه اون ماشین ها رو بخری.. چون یا توقیفی اند و الان باید کلی خرج پارکینگشرو بدی و هم اینکه صاحب هاش الان پیچیدن و رفتند و نخواستند ماشین رو آزاد کنن و اون ماشین ها الان بی صاحب موندن تا بپوسن...
هنوز هم پلاک کردن خودروهای آمریکایی ممنوعه ؟
الان که اکثر ماشین های آمریکایی پلاک شده اند.. مگه جدیدا ممنوع شده ؟ :18: اشتباه نمی کنی ؟نقل قول:
منم تعجب کردم اما میگن پلاک کردن ماشینهای آمریکایی هفت خان رستمی داره که هر کسی از انجامش بر نمیاد!
ظاهرا گمرک و راهنمایی و رانندگی جلو پای مردم سنگ میندازه.
نقل قول:
اتفاقا نگهبانش هم دید ما داریم ماشینها رو میبینیم ولی چیزی نگفت!
علت خوابیدن ماشینها تو اونجا چیه ؟ مثلا من یه ماکسیما هم دیدم
دو تا چراغش هم شکسته بود،معلوم بود اون هم خیلی وقته اونجاس.
الدورادویی که اونجا بود از این نوع بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به وضعیت تو دچار شدم عزیزم... :31: نه مادرم و نه پدرم حاضر نمی شن یه پول سیاه برای پونتیاک پرنده آتشین - ترانس ای.ام توی دستم بگذارن؛ چه برسه به این که برای بازسازیش هم بهم کمک کنن!!! :41: :45:نقل قول:
مادرم گیر داده می گه تنها ماشین آمریکایی که برات می خرم کادیلاک ایرانه! :18: آخه من کادیلاک می خوام چی کار؟! کادیلاک ایران سلطنتیه و من دوستش دارم، ولی نه این که بخوام داشته باشمش. ماشین تشریفاتیه! سلطنتیه!
نگران نباش عزیزم...
اندکی صبر سحر نزدیک است...
جالبه
طبق تحقیقاتی که من انجام دادم ،دوج چلنچر 2008 مدل SE که 6 سیلندره،سرجمع 20000 دلاره
یعنی با 100 درصد عوارض درمیاد حدود 40 میلیون،تو بگیر با خورده خرجش 45 میلیون
بنابر این با این تفاسیر برای شخص من ،دادن 20 میلیون بیشتر برای ماشینهای آمریکایی به دلالها،هیچ توجیهی نداره!