اقا مشکل ما حل شد
ویندوز ویستا ریختم و اخرین درایور کارت گرافیک و کارت صدا را روش نصب کردم و بازی بدون مشکلی اجرا شد
من فکر می کنم بازیهایی نظیر call of duty 5 و brothers in arms را بیشتر منطبق با ویندوز ویستا میسازند
Printable View
اقا مشکل ما حل شد
ویندوز ویستا ریختم و اخرین درایور کارت گرافیک و کارت صدا را روش نصب کردم و بازی بدون مشکلی اجرا شد
من فکر می کنم بازیهایی نظیر call of duty 5 و brothers in arms را بیشتر منطبق با ویندوز ویستا میسازند
سلامنقل قول:
د نه دیگه این علامت رو نشون نمیده درد من هم همینه
اعصابم رو ریخته به هم
فکر کنم از ترینر باشه این مشکل ولی یه بار هم بدون ترینر رفتم بازم حل نشد
یکی لطف کنه سیو مرحله سوم رو بگذاره برام
ممنون میشم
جای سیو بازی رو هم پیدا کردم
C:\Documents and Settings\Hamedkhatar\Local Settings\Application Data\Activision
آقا یکی بیاد بگه جریان این virtual memory چیه
و دقیقا بگه مشکل زمان بردن لودینگ چگونه حل میشه
میدونید من با سیستم قدیمیم وقتی رزولوشن بازی را بالا بردم هیچ تغییر محسوسی در افت فریم ندیدم و فکر کنم مشکل از بازیه نه از سیستم
اول کیلک راست کن روش بعد کلیک چپ!نقل قول:
سلام بچه ها
بعد از کلی بازی کردن و تقریبا 60 الی 70 درصد بازی رو رفتن ، نمی دونم چرا همه سیوهای مربوط به بازی پاک شد و من دیگه هیچ سیوی ندارم دوباره برگشته از اول ، میشه یکی که این بازی رو تموم کرده یا مراحل بالای این بازی سیوشو برا من هم بزاره تا دیگه نخوام از اول بازی کنم .
یا علی./
دوستان لطفا یکی بیاد جریان این virtual memory رو توضیح بده و بگه چطوری بسازیمش و چطور ازش تو بازی استفاده کنیم !!!
خواهشا یکی این پست رو ببینه و کمی کنه !!
منتظر راهنمایی دقیقتون هستم
ممنون
من این بازی رو گرفتم تا مرحله ی 3 کامل رفتم و مرحله ی 4 که اومد بازی رو خارج کردم حالا میخوام از جای سیو بیارم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
میگم من همچین جایی رو تو سیستمم پیدا نکردم ، میشه یکی بگه سیوها کجا میریزه در ضمن یادتون نره هر کی سیو بازی رو داره برا ما هم باره تا دانلود کنیم و مجبور نشیم از اول بازی کنیم.
یا علی./
خوب دوست عزیزنقل قول:
سلام
میگم من همچین جایی رو تو سیستمم پیدا نکردم ، میشه یکی بگه سیوها کجا میریزه در ضمن یادتون نره هر کی سیو بازی رو داره برا ما هم باره تا دانلود کنیم و مجبور نشیم از اول بازی کنیم.
بجای کلمه Hamedkhatar اسم پروفایل ویندوزت رو بزار جاش !!
C:\Documents and Settings\Hamedkhatar\Local Settings\Application Data\Activision
مثلا یوزر ویندوز من هست K E Y H A N که اگه بخوام از این سیو استفاده کنم آدرسش میشه :
C:\Documents and Settings\K E Y H A N\Local Settings\Application Data\Activision
نکته :
البته تو پوشه Documents and Settings چندین فولدر مخفی هستن از جمله Local Settings که باید اونا رو از حالت مخفی در بیاری