از قضا من میخوام از آنا اینرنت برم ماکس نت . چند نفر از دوستام گفتن خوبه میخوام برم از آنا برگه تخلیه بگیرم احتمالا چند روزی اینترنتم قطع میشه
نکن از این کارا :31:نقل قول:
Printable View
از قضا من میخوام از آنا اینرنت برم ماکس نت . چند نفر از دوستام گفتن خوبه میخوام برم از آنا برگه تخلیه بگیرم احتمالا چند روزی اینترنتم قطع میشه
نکن از این کارا :31:نقل قول:
منم این ماه که تموم بشه، میرم مکس نت!!!نقل قول:
کسی از دوستان اینجا از سرویس 1Mbps مکس نت استفاده میکنه؟
وضعیت اکسس تایم چطوره؟
شب ها افت سرعت داره؟ چقدر دانلود میده؟
قطعی داره؟
برخورد کارکنانش چطوره؟(وقتی به آنا اینترنت داری پول میدی باهات مثل شاهزاده برخورد میکنن، ولی وقتی زنگ میزنی بگی ADSL فلان مشکل رو داره، اگه بتونن از پشت تلفن آدم رو خفه میکنن!:2: )
یکی از دوستان 128 از ماکس نت داره، خیلی تعریف میکرد ازش...نقل قول:
اطلاعات تکمیلی رو به زودی اعلام میکنم.
آنا نخرید، نخرید آقاااا چند بار گفتم پول به این حروم خورا ندین.... مگه دایل آپ ندارین میرین آنا میخرین؟ :31:
مخابرات هم افتضاح شده ولی 1000 برابر بازم از آنا بهتره...
گوش شيطون كر مثل اينكه مخابرات يه كمي وضعيتش بهتر شده.من كه هميشه مشكل پينگ بالا داشتم امروز پينگم نسبت به روزهاي قبل بهتر شده و سرعت لود صفحات واقعا زياد شده.فكر كنم مخابرات كم كم داره به ما حال ميده.البته اگه دوباره خراب نكنه كه احنمالش كم نيست. ولي همچنان نوسان زياد سرعت دانلود وجود داره.
طبیعی هست که امروز و چند روز دیگه سرویس بهتری رو به مشترکان بدن!نقل قول:
یه سر بزنید به سایت بورس، یکی از شرکتهایی که بیشترین افت سهام رو داشت مخابرات بود.
دلیلش این بود که "شرکت ارتباطات زيرساخت" تحدید کرده اینترنت مخابرات رو قطع میکنه!
حالا مثلا میخواد با افزایش کیفیت سرویس هاش ارزش سهامش رو بالا ببره!
بله خبرشو خوندم امروز ولي فكر نكنم بين افزايش سرعت و كيفيت و تهديدي كه رگولاتوري كرده رابطه اي وجود داشته باشه چون اولا مخابرات رگولاتوري رو پشم هم حساب نميكنه دوما اون تهديد بخاطر بدهي مخابرات به شركت زير ساخت بوده.
اگه رابطه اي بين اين 2 مقوله هست بفرمايين تا ما هم با خبر بشيم.
2-3 روزه پارس آنلاین هم خیلی خفن شده :20: کلا سرعتم این چند روز زیر 70 نیومده .
شبا که سرعتم 5-10 بود دیشب 20-30 تا میگرفت خدا کنه همینجوری بمونه . ای کاش ! :19:
فکر کنم امتحانات هم نزدیکه و زیاد شلوغ نیست و سرعت خوبه و شاید غیرتی شدن و یه ارتقاهایی دادن . معلوم نیست !
آوانیک هم مشکلات سابق رو نداره. اینطوری بمونه آی اس پی رو عوض نمیکنم.
امروز كه از ساعت حدود 11 آنا اينترنت مشكل داره
من كه ديگه خسته شدم:2:
من مکس نت سی کلاس دارم یعنی 512
اینم تست سرعتمه. ساعت 2 بعد از ظهر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟؟؟
میخواستم به جای مکس نت از یه شرکت دیگه بگیرم آخه زمان رایگان شبانه ش از ساعت 2 نصفه شب شروع میشه !!
واسه همین میخواستم بدونم دوستان که از شرکتای دیگه adsl گرفتن زمان رایگانشون شبا زا ساعت چند شروع میشه و شبا با سرعت چند دانلود میکنن؟
مرسی