[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
آقا منم مثل شماام.منم کاردانی خوندم،الان واسه نرم افزار پیام نور قبول شدم و ثبت نام کردم.
اینطوری که اینا می گن مثل اینکه فعلا تطبیق واحد تو پیچه و اگر هم در کار باشه نهایتا تا 40 الی 50 واحد رو تطبیق می دن.
قضیه دیگه که امروز توی جلسه توجیهی که واسه دانشجوهای نرم افزار گذاشته بودن گفتن اینه که اگر هم تطبیق واحدی در کار باشه برای ترم 2 به بعد هست.
جالبه که بدونید تو این 2 ترمی که باید منتظر جواب تطبیق وایسم،باید دور و بر 30 تا 40 واحد بردارم که اکثر این واحد ها،همونایی هستن که قراره تطبیق بشه!!!!!:31::41:
تازه در صورتی که واحد هایی که قراره تطبیق بشه رو تو این 2 ترم انتخاب کنید،دیگه نمره قبلی به تاریخ می پیونده و نمره ای که توی امتحان پیام نور می گیرید رو به عنوان نمره جدید محسوب می کنن!!!
مثلا من که ریاضی رو به زور چند ترم پاس کردم،الان باید دوباره برش دارم(چون پیش نیازه) و اگه یه بار بیفتم ،دیگه ریاضی کاردانیم تطبیق نمیشه!!:18:
منم به خدا فقط برای معافیت تحصیلیش رفتم!وگرنه فکر نکنم تا الان خر مخمو گاز گرفته باشه!!!:46:
ولی یه خوبی که داره واسه ما کاردانی ها،اینه که :
اگر ترم 5 به بعد دوره کاردانی بودیم و یه کارشناسی دیگه قبول می شدیم،چون قانونه که از ترم 5 به بعد نمیشه تغییر رشته و دانشگاه داد،نمی تونستیم رشته جدید رو بریم.
ولی تا جایی که من فهمیدم،وقتی رفتم نظام وظیفه برای معافیت تحصیلیم،چیزی که برام صادر شد "معافیت 4 ساله" بود.به نظرم یعنی اینکه این به عنوان یه دوره کارشناسی حساب می شه و وضعیت من در حال حاظر مثل کسی می مونه که تازه دانشگاه قبول شده و ترم 1 هست.
نتیجه اخلاقی : به احتمال خیلی زیاد می تونم توی کنکور های کارشناسی دانشگاههای سراسری و آزاد شرکت کنم و در صورت قبولی تطبیق واحد بدم.(البته اگه این قضیه بشه کنکور کاردانی به کارشناسی رو هم که حتما میشه)
آقا کسی فرق تجمیع نیمه اول و دوم و سنتی رو نمی دونست؟
حالا درسته پیام نور از ضعف سیستم متمرکز اطلاع رسانی رنج می بره اما یادتون نرهنقل قول:
1-رتبه 32 رو در بین 100 دانشگاه برتر خاورمیانه داره و بالاتر از بسیاری از دانشگاهای دولتی هست..برای مقایسه شاید جالب باشه بدونید دانشگاه آزاد تهران جنوب تو این لیست 75ام هست !! (رتبه بندی 6ماهه اول سال 2008)
2- همه معترفن که هر کس از پیام نور فارق بشه ، از همه دانش آموحتگان دیگه با سوادتره
ایم مطلب رو تو یه فروم دیگه هم گذاشته بودم :
خبرگزاری فارس : سایت webometrics.info/top100 ، که هر ساله لیست برترین دانشگاه های جهان و مناطق مختلف مثل خاورمیانه رو اعلام میکنه ، لیست برترینهای 2007 رو هم اعلام کرد که طبق اون ، در منطقه خاور میانه ، دانشگاه پیام نور در رتبه 32قرار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه ارزش این رتبه رو بدونید ، به دانشگاههایی که تو این این لیست بعد از پیام نور قرار دارن توجه بفرمایید . البته من به همه دانشگاههای بعد از پیام نور اشاره نمیکنم . فقط دانشگاههای ایرانی که تو ایران معتبر و شناخته شده هستند رو میذارم که اکثرشون دانشگاه سراسری و پزشکی هستند . عدد بالای هر دانشگاه هم رتبه اون دانشگاه تو خاورمیانه هست .
48
UNIVERSITY OF KASHAN
54
MASHHAD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
60
UNIVERSITY OF MAZANDARAN
61
UNIVERSITY OF SISTAN AND BALUCHESTAN
62
YAZD UNIVERSITY
64
ZANJAN UNIVERSITY
65
GUILAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES RASHT
66
IMAM KHOMEINI INTERNATIONAL UNIVERSITY
67
IMAM REZA UNIVERSITY OF MASHHAD
68
SHAHID BAHONAR UNIVERSITY OF KERMAN
75
ISLAMIC AZAD UNIVERSITY TEHRAN SOUTH
77
RAZI UNIVERSITY
79
UNIVERSITY OF GUILAN
80
HAMEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
82
ZAHEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
89
SAHAND UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
91
ARAK UNIVERSITY
به داشنگاه ما!!! چی کار داری پسر!نقل قول:
1-رتبه 32 رو در بین 100 دانشگاه برتر خاورمیانه داره و بالاتر از بسیاری از دانشگاهای دولتی هست..برای مقایسه شاید جالب باشه بدونید دانشگاه آزاد تهران جنوب تو این لیست 75ام هست !! (رتبه بندی 6ماهه اول سال 2008)
دهه!
خیلی هم قشنگه!!!!!!!!!!!!!!!@$@#%#$%#@%
میگم این گفت و شنوده 6 واحدی!!! که 2 واحدش عملیه رو چی کار باید بکنیم؟
با منقل و سیخ پاشیم بریم سره کلاسای عمل؟
حامد خاننقل قول:
در مورد اين تبصره توضيح مي دي كه يعني چي؟ من منظورت رو نفهميدم.
پس اين استاد ما مرض داشت اينهمه ازش تعريف ميكرد
من اين معافيت تحصيلي رو ميخوام چكار
بابا مدركمون درپيته
منو باش فكر ميكردم ميرم اونجا هم كار ميكنم هم درسمو ميخونم
اومدم اينجا رفتم دنبال كار آبدهن هم كف دستمون ننداختن الان ارزش اين مدرك ما از پنجم هم كمتر شده
فكر ميكنم ديگه بايد بشينم واسه كنكور خر بزنم
اين پيام نور اينجور كه معلومه هيچيش رو اصول نيست ار اون دكه هايي كه كارداني گرفتيم هم بدتره
والا من این واحد رو بر نداشتم..این ترم به خودم حال دادم 13 تا برای شروع برداشتم .نقل قول:
ای نامرد!
منو تناه گزاشتی رفت؟
باشه!!!
بابا خودت گفتی ور دارم که!!!
بی خانمان و داریوش عزیز شما ایا کاردانی دارید؟
و چند تا از دروس دانشپذیری رو قبول شدید؟
اصلا اینو کجا شنیدینقل قول:
آقا کسی فرق تجمیع نیمه اول و دوم و سنتی رو نمی دونست؟
حامد جان اینو کی براتون گذاشتن و فقط برای کسانی هستش که کاردانی دارن یا نه برای همه بعد چجور متوجه شدید که کلاس توجیهی دارید منظورم اینه که زنگ زدن یا نه رفتی اونجا متوجه شدی کلاس توجیهی داری؟نقل قول:
قضیه دیگه که امروز توی جلسه توجیهی که واسه دانشجوهای نرم افزار گذاشته بودن گفتن اینه که اگر هم تطبیق واحدی در کار باشه برای ترم 2 به بعد هست.
شما چند تا از درس های دانشپذیری رو افتادی