من همين 2 روز پيش گوشيمو آپديت كردم.هنگام آپديت گفت آخرين فريم ور روي گوشي شماست آيا ميخوايد ادامه بديد و من Continue Anyway رو زدم و رفت براي آپديت.بدون هيچ مشكلي هم آپديت شد.(در ضمن همه اين هكها رو هم انجام داده بودم.)نقل قول:
Printable View
من همين 2 روز پيش گوشيمو آپديت كردم.هنگام آپديت گفت آخرين فريم ور روي گوشي شماست آيا ميخوايد ادامه بديد و من Continue Anyway رو زدم و رفت براي آپديت.بدون هيچ مشكلي هم آپديت شد.(در ضمن همه اين هكها رو هم انجام داده بودم.)نقل قول:
دوست عزيز با ++XS سعي كن CDA گوشيتو به WG1 تغيير بدي بعد گوشيتو آپديت كن حل ميشه .نقل قول:
اول از همه از جوابهاتون تشکر میکنم.نقل قول:
افشین جون اینکاری که میگی چطوریه؟
من xs++ رو دارم چند بار هم سعی کردم باهاش کار کنم ولی زیاد به کارم نیومده!
یعنی اصلا کاری روی گوشی انجام نمیده!!!
یه توضیح بده.
حسین جان از شما هم تشکر میکنم.نقل قول:
من یه توضیحی بدم من رفتم توی یکی از این کافی نت ها و از اونجا آپدیت کردم.
اول که برنامه رو باز کردم شروع کرد به پر کردن! وقتی صد در صد شد بعد از چند لحظه دوباره لوگوشو نشون داد و یه پنجره باز کرد که باید کشور اتخاب میکردم منم یونایتد استیت رو زدم و یکی دیگه باز شد با دوتا دکمه exit و start من استارت رو زدم.بعد یه پیامی داد که من accept کردم.بعد باید نوع گوشی رو انتخاب میکردم که خوب از روی عکسایی که نشون میداد نوع گوشیمو انتخاب کردم و از اونجا هم p990 رو زدم و ادامه.
بعد دکمه c رو گرفتم وکابل رو زدم که خوب گوشی رو شناخت و شروع کرد.
ولی بعد زمان خیلی کوتاه همونایی رو که قبلا گفتم نوشت!(گوشیه شما به روز است)
در ضمن اصلا هیچ پیامی هم نداد.
اینم بگم من دیگه بعد از اون زیاد برنامه رو باز نذاشتم ببینم بعدش چی میشه چون ظاهرا دیگه کاری
انجام نمیداد.
اينم بپرسم شما از تو ايران اپديت ?ميكنى ديگه
?يا اصلا به كشور مربوطه
نكنه ورژن هاى اپديت سرويس با هم ?فرق كنه
بعد از اون پيغام بايد يك دكمه Continue Anyway وسط صفحه بياره كه با انتخابش ميره براي آپديت.منم يونايتد استيت رو انتخاب كردمنقل قول:
:18:سلام به همگى و متشکرم از زحمات همه دوستان
بچه ها مىشه قفل آىفون را با قفل P990 عوض کرد ؟؟
اگه بشه چى مىشه !
:18:سلام به همگى و متشکرم از زحمات همه دوستان
بچه ها مىشه قفل آىفون را با قفل P990 عوض کرد ؟؟
اگه بشه چى مىشه !
سلامممممممممممم بچه ها
چیطورید . خوب هستید ؟؟؟ شب و روز تون بخیر . امتحاناتات خوش می گذره . بچه ها من آخرین پستی که اومدم صفحه هی 57 بود و حالا این صفحه ی 70 هست !!!! ولی با این حال بیشتر از 5 تا هک نذاشته شده بود . یه کم این سوالات رو کم کنید و یا اینا رو پاک کنید .
ممنون از همه ی هک ها
. خسته نباشید میگم به حسین و پانیشر و نخورده مست و ...
دوست من گوشى من هم همىن ورژن بود ومشکلات زىادى داشت من قبل از آپدىت گوشىم آن را فلش کردم البته نه با باکس SETOOLS بلکه با باکس ىونىورسال که قىمت آن گران است و همه جا پىدا نمىشه .نقل قول:
بعداز فلش گوشىم آپدىت شد والان مشکلى نداره .
فكر كنم بايد بيشتر صبر ميكردمنقل قول:
ولى اخه پيامى كه داد گفت گوشى شما اپديت هست!