پس من یه لیست باکس از جعبه ابزار انتخاب میکنم میزارم تو فرم یعنی دارم دراصل یه یک شی از کلاس لیست باکس ایجاد میکنم درسته ؟؟نقل قول:
Printable View
پس من یه لیست باکس از جعبه ابزار انتخاب میکنم میزارم تو فرم یعنی دارم دراصل یه یک شی از کلاس لیست باکس ایجاد میکنم درسته ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا!
ما یک کلاس ( مثلا به اسم های ListBox، Button، Form و ... ) داریم که وقتی اونارو از قسمت Toolbox به فرم اضافه می کنیم، یک نمونه ( instanse ) از اون کلاس ( Class ) رو به فرم اضافه می کنیم.
سلام .
من کاربرد دقیق ساخت خاصیت به وسیله تابع get و set رو نفهمیدم . تا الان همه مثال هایی که ار این تابع دیدم مثال هایی بودن که راحت به یه کد دیگه میشد راحت نوشت .
مثلا این خاصیت فقط خاندنی رو نگاه کنید .
خب این کد رو میشه اینجوری راحت نوشت .کد:public string Fullname
{
get
{
return FirstName + " "+ LastName;
}
}
حالا واقعا کاربرد ایجاد خاصیت در همین حد ؟ :n13:کد:string Fullname= Firstname +Lastname;
اگه نه بیزحمت یه نمونه کد ساده بزارین که اصلا نشه خاصیت رو بوسیله کدهای دیگه نوشت تا قشنگ بفهمم. ممنون
راستی واسه نامگذاری متدها ( Event Handler) اسمی که بعد UnderLine میاد مثل Fornm1_Load حتما باید با معنی باشه یا کلمه خاصی باشه ؟؟ چون Load رو حذف میکنم ارور میده .
ببخشید اینقد طولانی شد
نه لزومی نداره. ولی اسم متد باید با اسمی که به رویداد داده می شه یکی باشه.نقل قول:
وقتی که رویداد Form1_Load رو می سازید، ابتدا تابع Form1_Load ساخته می شه، بعد تابع Form1_Load به رویداد Form.Load ملحق می شه:
[PHP]this.Load += new System.EventHandler(this.Form1_Load);[/PHP]
به جای Form1_Load هر اسمی دوست دارین می تونین بذارین.
e چیه ؟؟ :n13:
e چیه ؟؟ :n13:
فکر کنم منظور شما آرگومان دوم رویدادها باشه.نقل قول:
به ترتیب:
object sender، شیئی هست که رویداد فراخوانی شده بهش تعلق داره.
EventArgs e، شامل خصوصیاتی هست که در رویداد اهمیت دارن و استفاده می شن. مثلا در رویداد MouseMove مکان کرسر می تونه مهم باشه.
[PHP]private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
{
this.Text = e.X.ToString() + ", " + e.Y.ToString();
}[/PHP]
سلام. این همه گزینه تو سلوشن اکسپلورر وجود داره درس ؟ اینارو باید حتما یاد بگیرم؟
IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
..
بی زحمت یه راهنمایی ایم کنید که چیجوری از تو help بتونم کاربرد اون فایلارو بدونم . یا اینکه رو هرکدوم کلیک میکنم یه سری کد میاد ، از تو help چیجوری بفهمم این کدها چی هستن ؟ مرسی .
. نزدیگ چندگیگ هم help شو دانلود کردم .
در کل میخام نحوه کار کردن با help رو بدونم مثلا چیجوری بفمم using system; یغنی چی ؟
دباره مرسی
سلام میخام سازنده بسازم این پیغامه میاد همش .
'car': member names cannot be the same as their enclosing type
.
اینم کدام
کد:
class car
{
public string a , b ;
public car()
{
a= "aaaa" ;
b = "bbb";
}