cpu: AMD 4000 X2نقل قول:
Ram: 1 GB
VGA: 8600 512 Geforce
Windows : XP Servise Pack 3
راستي من قرار يك سايت و فروم راجع به ويرايش حر فه اي و آموزش فلايت سيمولاتور بزنم كسي با من همكاري مي كنه؟
مرسي...
Printable View
cpu: AMD 4000 X2نقل قول:
Ram: 1 GB
VGA: 8600 512 Geforce
Windows : XP Servise Pack 3
راستي من قرار يك سايت و فروم راجع به ويرايش حر فه اي و آموزش فلايت سيمولاتور بزنم كسي با من همكاري مي كنه؟
مرسي...
دوستان من فيلمهايي كه ركورد ميگيرم رو نميدونم كجا بايد فايل هاشو بردارم براي آپلود . كسي ميدونه ؟
x ali جان حالا سايت يا فروم؟
دوست عزيز هر دوتاش هست همكاري مي كنين؟نقل قول:
مرسي..
خوب آره . اما نميدونم بدرد ميخورم . (براي آپلود كه آره)...نقل قول:
آقایون یکی لطف میکنه درباره روش فرود VOR-DME بمن توضیح بده ؟؟:11:
کسی بلد نیست ؟؟نقل قول:
نقل قول:
NDB يك فركانسي هست كه وقتي اون رو وارد و on ميكني ابتدا ي باند رو با يك عقربه بهت نشون ميده.
VOR بطور كلي همون تنظيماتي هست كه براي پرواز VFR تنظيم ميشه.(اميدوارم درست گفته باشم).
آردسش یادت نره بزنی اینجانقل قول:
دوستان اگه حوصله کردن آموزش بدن یه بار دیگه اینو(ایندوفه بیشتر)نقل قول:
يك فركانسي هست كه وقتي اون رو وارد و on ميكني ابتدا ي باند رو با يك عقربه بهت نشون ميده.
سلام
فرض کنید قراره رو یه باند فرود ILS داشته باشیم
میخواستم بدونم چجوری باید نرخ کاهش ارتفاع یا دیسند رو تنظیم بکنیم که درست اول باند به زمین بشینیم ؟؟
ممنونم:11:
کنار نشانگر Attitude یا همون Attitude Indicator در هواپیمای 747 - 737 - و در کل انواع هواپیماها که نشانگر Attitude دیجیتالی دارند دو نقطه ظاهر میشه دیگه. اون نقطه ای که در قسمت ارتفاع هستش اگر در وسط نگهش دارید یعنی روی ارتفاع درست هستید.نقل قول:
سلام
فرض کنید قراره رو یه باند فرود ILS داشته باشیم
میخواستم بدونم چجوری باید نرخ کاهش ارتفاع یا دیسند رو تنظیم بکنیم که درست اول باند به زمین بشینیم ؟؟
ممنونم:11:
برای هواپیماهایی هم که فاقد نشانگر افق دیجیتالی یا پنلهای دیجیتالی هستند هم من نمیدونم. بقیه بگن چطوری میشه؟