خداییش اینا کجاشون جالب و سرکاری بودن؟
Printable View
خداییش اینا کجاشون جالب و سرکاری بودن؟
ما به اين تاپيك مراجعه مي كنيم براي اس ام اس هاي جالب و سركاري... بايد كلي وقت بذاريم تا همه اينها رو بخونيم چيزي كه مي خواييم رو پيدا كنيم. درسته كه جاي اس ام اس هاي جالب هم اينجاس. ولي.........
لطفا رعايت كنيد.
یه روز گرگه میره در خونه ی شنگوول و منگوول در میزنه میگه:
باز کنید منم منم مادرتوون . . .
خِرسه میاد بیرون میگه بابا ول کن جونه مادرت !! اینا 10 ساله از اینجا رفتن!!
عضنفر: اهاي مردم من پيامبر خدام!!!
مردم: پس كتابت كو؟؟؟!!
عضنفر: من اهل اين قرتي بازي ها نيستم؛ جزوه ميگم بنويسيد
به عضنفرميگن تعطيلات تابستون كجا رفتيد؟؟؟؟
عضنفر: والا امام رضا طلبيد رفتيم شمال!!
يه روز يه هم وطن كنار يه پوست موز نشسته بوده ازش ميپرسن چرا اينجا نشستي ؟ ميگه ميخوام مردم فكر كنن من اين موز رو خوردم
به غضنفر میگن نمی خواهی زن بگیری میگه چرا چند جا رفتم ولی کسی زنشو به من نمی دهد
حیف نون پول نداشته دماغش رو عمل کنه، سر دماغش رو می گیره بالا، بهش تافت می زنه !
...
دو تا خانوم داشتن با خاطرات لاغریشون واسه هم افه میومدن. اولی می گه من اونقدر لاغر بودم که وقتی می رفتم حموم مامانم با یه چیزی روی چاه رو می پوشوند تا من توی چاه نیفتم. دومی می گه این که چیزی نیست، من یه بار یه آلبالو رو با هسته قورت دادم، همه ی فامیلامون می گفتن اوا زری خانوم چند ماهه حامله ای؟!
...
به حیف نون می گن: بابات مرد.
حیف نون می گه: دروغ می گین! یه اتفاقی افتاده، شما می خواین به من نگین!
:31::27::31: جالب بودن
به حیف نون میگن تو که روزه نمیگیری چرا سحری میخوری..؟!
میگه : نماز که نخونم...روزه که نگیرم...سحری هم نخورم ؟ بابا مگه من کافرم !!!
يه روز يه هم وطنه با تهرانيه ازدواج ميکنه شب عروسي تهرانيا ميخونن سبد سبد گل ياس عروس ما چه زيباس هم وطنا ميخونن گوني گوني پشکل غلامعلي خوشکل...
هم وطنه واسه رفیقاس خالی می بنده می گه: من هر دو هفته یک بار می رم ژاپن . رفیقاش می گن اگه راست می گی اسم یکی از خیابوناش رو بگو؟ هم وطنه یه خورده فکر می کنه بعد می گه: اهان خیآبون شهید بروسلی...
هم وطنه میمیره اعلامیه اش رو میزنن به دیوار … تو انتخابات رای میاره...
خبر فوری: هواپیمای تهران - شیراز سالم به زمین نشست!
کارشناسان در پی بررسی علت این ماجرا هستند.
************************************************** **********************************
شنیدم معروف شدی! آنقدر که یه شبکه ماهواره ای از زندگیت فیلمبرداری کرده و پخش می کنه.
...
...
اسم شبکه اش هم اینه: Animal TV
************************************************** **********************************
شاعر می گه: گر کارت سوخت نداری سفر عشق مرو
بنزینت تموم می شه باید آزاد بخری!
«به مولا خرابتم»
...
...
...
ذوق نکن، پشت یه ماشین نوشته بود!
حیف نون نگاه می کرده به موبایلش و می خندیده. بهش می گن چیه؟ می گه SMS اومده. می گن بگو ما هم بخندیم. می گه نمی دونم کیه هی می فرسته:
Low Battery!
پیامک عاشقانه یک چوپان به نامزدش: چشمان سیاه تو مانند پشگلی در سطل شیر است!
گاهی به آسمان نگاه کن...
...
...
از توپولف و کاسپین خبری نیست؟ خوب، خدا رو شکر... می تونی به کارات برسی!
مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش
گفت: دنیا شده از مشکل پر، این هم روش
علت امتناع زلیخا از ازدواج با یوزارسیف مشخص شد:
به زلیخا خبر دادند که جومونگ زنده است!
همه شب فکرم این است وهمه شب سخنم
گر روم دیر به منزل چه بگویم به زنم!
نامه حیف نون به دوست دخترش: همیشه در قلب منی مادر!
می دونی چرا عروس و داماد بعد از عقد عسل می خورن؟
تا مزه گ...ی که خوردن عوض بشه!
نگاه من به روز سالگرد ازدواجمان همانند نگاه یك گوسفند است به روز عید قربان!