یه سوال پرسیده بودم احتمالا کسی ندیده بودش. می خواستم بدونم چرا میگن شمع 3 پلاتینه واسه 206 خوب نیست؟ چی میشه مگه؟
Printable View
یه سوال پرسیده بودم احتمالا کسی ندیده بودش. می خواستم بدونم چرا میگن شمع 3 پلاتینه واسه 206 خوب نیست؟ چی میشه مگه؟
به خاطر اينكه جرقه بيش از حد اون باعث آسيب ديدن موتور ميشه و اونو خط مي اندازه
من شمع بوش اصل رو پيشنهاد مي كنم
نقل قول:
خب برو دعا کن که بهت 100 تومان بدن! 100 تومان دیگه میذاری روش یک پایونیر USB خور میگیری! نخواستی هم میتونی با 130-40 تومان یک پایونیر عالی بگیری که سگش به پخشهای ایران خودرو شرف داره!!!
برا من که پخشی روش بود که فقط صوتی میخوند!!!! و چون کد دار هست فقط با ماشین خودم کار میکنه و نمیشه هم بفروشیش!! منم رفتم یک 7150 گرفتم و مال خودش رو گذاشتم تو انباری!!
سلام
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم اومدم تو کلوپش پرسیدم
راستش یه هفته پیش که ماشینم پارک بود یه از خدا بیخبر اومده و رو درب سمت راننده و رو کاپوت خط کشیده که خیلی بدجوری معلوم بود از پولیش استفاده کردم کمتر شده ولی بازم معلومه به فلز بدنه نرسیده میشه راهنمائی کنین چیکار کنم که این خطها از بین بره؟
سلام
کسی نیست جوابم رو بده ممنون میشم
میشه در مورد جرقه بیش از حد و خط افتادن روی موتور بیشتر توضیح بدین؟؟ :18:نقل قول:
جرقه زيادي كه مي خوره به ديواره سيلندر باعث مي شه خوردگي ميشه و ديواره سيلندر رو تخريب مي كنه
ممكنه با بستن يه شمع سه زمانه شتابو سرعتت بيشتر بشه و لي در حقيقت داري موتور ماشينتو از دست مي دي
معمولا اين شمع ها رو روي ماشين هاي قديمي ميندازن تا شتاب اوانا و مصرف سوختشون بهينه تر بشه مثلا روي 405 هاي قديمي
اصلا سيستم احتراق 206 رو دستكاري نكن كه خداي نكرده يه خرج گنده رو دستت مي ذاره
سلام.
اقا من واسه ماشین خودم یه مشکل جددی دارم. ماشین 206
ماشینو هر کاری کردم بیشتر از 175 نرفت، تازه اونم تو سرازیری و مدلش واسه 87.
مصرفشم توی شهر تقریبا تا 10 میاد، روی دور موتور 4
مثلا میگن 206 کم مصرفه، خودمم موندم عیبش از چیه!!!!!
اگه کمک کنید ممنون میشم
سلام.
اقا من واسه ماشین خودم یه مشکل جددی دارم. ماشین 206
ماشینو هر کاری کردم بیشتر از 175 نرفت، تازه اونم تو سرازیری و مدلش واسه 87.
مصرفشم توی شهر تقریبا تا 10 میاد، روی دور موتور 4
مثلا میگن 206 کم مصرفه، خودمم موندم عیبش از چیه!!!!!
اگه کمک کنید ممنون میشم
نقل قول:
آقا من دارم از دست این ماشین دیوونه میشم. اصلا راضی نیستم ازش. افتضاحه. قبل این سمند داشتم فروختم به امید مصرف کمتر ولی تقریبا پا به پای سمند می سوزونه.چه گلی به سر کچل سربازم بگیرم تا درست شه؟ پیر شدم به خدا. شمع خوب و فیلترهای نو و روغن موتور خارجی و انزکتور تر و تمیز داره. گفتم شاید از اینها باشه مشکلش همه رو عوض کردم. نمایندگی هم نمیبرم که داغونش نکنن (رو سمند همه چی رو باز میکردن و خرت و پرتهای ایران خودرویی مینداختن).دیاگ زدم و چرخها بالانس و باد میزونه ولی تو 150 کیلومتر 20 لیتر سوزوند دیروز. منم معمولا تو ترافیک نمیرم و تو بزرگراه دنده سبک می کنم و پدر دور موتور در نمیارم که مصرف بره بالا اما بازم اینجوریه. موتورش 1.4 EL هستش. البته به نظر خودم موتور بیوک 1970 کمتر میسوزونه و بازدهیش بیشتر از این آهن پارست. چه کنم؟:19::18::19::18::41::41::41::41:
:18: ببخشید ها این جرقه اول که میخوره رو سر پیستون اون هیچ بعد این جرقه بین 10000تا 30000 ولت قدرت داره اونم هیچ این جرقه تو هزارم ثانیه میخوره خط انداختن کجا بود جیگر :دی خط انداختن روی دیواره سیلندر در صورتی اتفاق می افته که روغن خوب کار روان کاری و رو انجام نده این جرقه که شما میگی فکر نکنم تو سه زمان مختلف بوجود بیاد بجای یک جرقه 3 جرقه زده میشه که باعث میشه خوب تر سوخت رو محترق کنه من توصیه میکنم بجای این سه تایی ها از شمع سوزنی (اسم دقیقش رو نمی دونم ) استفاده کنی قدرتش بیشتره :دی :46:نقل قول: