توضیح نداره فنتش تغییر کرده نمی دونم چرا اینجوری شده آدرس ها رو اصلا نمی شه خوند مثل خط میخی شده...نقل قول:
فقط اون آدرس هایی رو که تو کد می زاریم اینجوری شده
Printable View
توضیح نداره فنتش تغییر کرده نمی دونم چرا اینجوری شده آدرس ها رو اصلا نمی شه خوند مثل خط میخی شده...نقل قول:
فقط اون آدرس هایی رو که تو کد می زاریم اینجوری شده
سلامنقل قول:
ميتونين يه مثال تصويري بذارين
وقتی فونتش تغییر کرده یعنی فونتش خراب شده.
اون لینک رو عیناً Copy/Paste کن توی ورد و ببین فونتش چیه. بعد فایل اون فونت رو با فایل موجود در پوشه Fonts ویندوز عوض کن. اگه فایلشو نداشتی بگو تا بذاریم برات. مشکل حل میشه. ان شاء دلله...
وقتی تو ورد کپی می کنم درست می شه اسم فنت هم Calibri اینه
من اين روش رو قبول ندارم شما اول مطابق تصوير و قسمتي كه مشخص كردم تنظيم مي كني و بعد مي ري عدد رو مينويسي در حالي كه آلت+شيفت سمت راست رو گرفتي هميننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مطلب پست شده در ارتباط با شمارههاي اتوماتيك درجشده در قسمت توضيحات پاورقي و فارسي كردن انهاست
نه مرتبط با اعدادي كه در صفحه و توسط كاربر نوشته ميشوند
احتمالا اشتباه متوجه شدين
چون ان اعداد دستي وارد نميشوند و و قتي يك پاورقي را وارد ميكنيد يك عدد بطور اتوماتيك زير صفحه درج شده و ان انگليسي است و به غير از روش فوق فارسي نميشود
بچه ها مشکلاز وندوز بود عوض کردم درست شد
پسر خوب پاورقيه عكسش هم هست شكا كافيه روي عددي كه در پاورقي يا جاي ديگه هست دابل كليك كني! و بعد عدده رو پاك و فارسي بنويسينقل قول:
ببخشید دوستان من یک شکلی با ورد دارم و اون اینه که هر وقت دارم یک پاراگراف را تایپ میکنم و به انتهای صفحه میرسم در حالی که پاراگراف هنوز تمام نشده و نوشته من به صفحه بعد میخواد بره یک خط از نوشته را از صفحه قبل با خودش به صفحه بعد میبره و موجب میشه که تنظیم فاصله خطوط از انتهای صفحه به هم بخوره .چطور میشه از انجام این کار جلوگیری کرد.:20:
چطور میشه کاری کنم که مدام فایلی که در اون در حال تایپ هستم سیو بشه ؟(برای زمانهایی که برق میره خوبه )