بچه ها من همون اولای بازی جای یه ساختمون که 4 که تا دروازه شیطانی روشه و هیولاها میان بیرون و باید همه دروازه ها رو خراب کنی گیر کردم . اونا رو خراب میکنم ولی بعدش میگه لباس یه افسر رو بپوشم و وارد ساختمون بشم . اینجا رو گیر کردم که اون افسره کجاست
Printable View
بچه ها من همون اولای بازی جای یه ساختمون که 4 که تا دروازه شیطانی روشه و هیولاها میان بیرون و باید همه دروازه ها رو خراب کنی گیر کردم . اونا رو خراب میکنم ولی بعدش میگه لباس یه افسر رو بپوشم و وارد ساختمون بشم . اینجا رو گیر کردم که اون افسره کجاست
من ویندوزم 7 هست و 64 bit هم هست .... ولی هیچ مشکلی نداشتم .. بازی رو هم تموم کردم ......نقل قول:
از لحاظ گرافیک حرفی برای گفتن نداشت .... ولی شهر با جزئیات خوبی طراحی شده بود ... گیم پلی و داستان بازی هم واقعا جذاب بود ....
من این بازی رو ترجیح میدم به 100 تا بازی مثل bad company 2 که گرافیکش خیلی خویه ولی حالت از بازی کردنش به هم میخوره به خاطر گیم پلی بیخودش .... !
من هم تقریبا با تمام این پست موافقم.نقل قول:
منم بازی رو روی ویندوز سون 64 بیتی تموم کردم ( برای بار دوم.)
گرافیکش خوب نبود، اما گیم پلیش رو خیلی حال کردم.
مخصوصا سرعتش توی جنگ هاش.
این که توی جنگ هاش می شد توی پنج ثانیه صد متر جابه جا شد و هم زمان دو تا تانک ترکوند به شدت باب میل من بود.
شما دقت کن با یک جور علامت سرباز مورد نظر رو نشون میده اگه باز پیدا نکردین.نقل قول:
منظورش اون سربازی هستش که درجه بالایی داره لباس کماندوهارو پوشیده با یک کلاه.
اونجا رو رفتم ولی با سرباز نبود . باید سوار بر تانک میرفتم که شکر خدا رد شدنقل قول:
من میخوام بازی prototype رو با joy stick بازی کنم اما بازی جوی استیکم رو نمیشناسه اما خود ویندوز اونو میشناسه
جوس استیکم هم از این ارزون به درد نخورهاست . من چکار باید بکنم ؟
وقتی میرم تو کنترل پنل قسمت game controlers جوی استیکم روشناخته . اما داخل بازی فقط گزینه "کیبورد+موس" مجود داره. دوستان لطفا سریعتر کمک کنید !:31:
سلام دوستان من تو اين بازي يه مشكل دارم
من اونجايي كه بايد سوار هيليكوپتر بشي گير كردم وقتي سوار ميشم هيچ علامتي نيست كه برم اونجا يا عملياتي رو انجام بدم اگه راهنماييم كنين ممنون ميشم
چون شما براي اولين بار سوار بر هليكوتر شدي بايد مراحل اموزشي رو طي كني
جلو رفتن ..عقب رفتن..نحوه شليك كردنش و غيره تا بعدش ماموريت رو نشون بده براتون.
دوسته عزيز ممنون كه جوابمو دادي من وقتي اين كارارو كردم يه علامت آبي اومد كه 3 تا از اون دستگاه هايي كه آدمو شناسايي مي كنن نشون داد روي پشت بوم يه ساختماننقل قول:
حالا هرچي با موشك ومسلسل هيليكوپتر بهشون ميزنم هيچ تغييري ايجاد نميشه واصلا منفجر نميشن از هيلي كوپتر هم كه پياده ميشم ميرم طرفشون سريع منو شناسايي و همرو خبر ميكنن
درست ميگم؟
من الان بازیو نصب می کنم شما سیوتو بده برات ردش کنم.