سلام
358082011006265
خيلي خيلي ممنون:40:
Printable View
سلام
358082011006265
خيلي خيلي ممنون:40:
سلام
من فایل csr می دم فایل cer بهم بدین لطفا.
مرسی.کد:http://www.divshare.com/download/3992541-220
نقل قول:
سلام دوست عزيز
من به بچه ها پيشنهاد اين كار رو نميدم چون اولا كه با اين كار همه برنامه ها رو نمي تونيد ساين كنيد چون برنامه بصورت Beta هستش دومآ كه دردسرش زياده طبق فايل Pdf خود سايت گذاشته و مي تونيد دانود كنيد و ببينيد اين سايت قصد داره مثل گذشته باز هم فايل Cer در اختيار كاربرانش قرار بده فقط نمي دونم كي مي خواد اين اتفاق بيفته من روشهاي پيشنهادي سايت رو انجام ميدم هر كدومي كه ديدم راحت تره و موفق تره اون رو براي بچه ها قرار ميدم فقط يكمي صبر لازمه بچه ها حدود يك ماه و نيمي هست صبر كردن يه مقدار ديگه صبر كنن ببينيم Symbian مي خواد چي كار كنه.
موفق باشد:10:
من که یه جا خوندم ایرانیا رو تحریم کردن که دیگه برنامه ها رو نتونیم ساین کنیم.نقل قول:
حالا باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه عزيز به اين صورت نيست اين سايت اگه مي خواست اين كار رو بكنه اسم ايران رو از ليست كشورهاش حذف ميكرد من 3 تا اكانت اين سايت رو دارم كه يكيش براي آمريكاست ولي باز هم همون طوري هستش شما اگه Pdf كه اين سايت گذاشته رو ببينيد مي فهميد كه اين سايت دوباره مثل گذشته فايل cer رو در اختيار كاربرانش قرار ميده يعني اين سايت مي خواد 4 روش براي ساين كردن برنامه ها به اجرا بزاره كه يكيش هم مثل گذشته است كه فايل cer رو در اختيار كاربرا بذاره و خودشون برنامه رو ساين كنن.
اگه هر خبري شد من حتمآ اينجا ميزارم موفق باشيد:10:
سلام و خسته نباشيد
357652014993916
:5:
عزيز ميتوني دقيقا اينو توضيح بدي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چهارتا چه فرقي با هم ميكنن؟
سايت خرابه:41:نقل قول:
اولي يعني Open Signed Online يعني اينكه نه نياز به لوگين شدن داريد نه Publisher ID فقط به برنامه ساين نشده و IMEI گوشيتون نياز داريد كه اين 2 تا رو در اختيار سايت قرار ميديد و سايت بصورت آنلاين برنامه رو ساين ميكنه و براتون ميلش ميكنه اين كار تنها ايادي كه داره هر برنامه ايي رو براي ساين كردن قبول نميكنه. من كه تا الان نتونستم از اين طريق برنامه رو ساين كنم.
روش دوم يعني Open Signed Offline مثل سابق هستش كه هم نياز به لوگين شدن داريد هم Publisher ID كه قايل CER رو در اختيارتون ميزاره نمي دونم منظور از Publisher ID يعني چي اگه منظور لوگين شدن هستش خوب من كه دارم لوگين ميشم پس چرا هنوز سايت اين اجازه رو نميده؟ولي طبق pdf كه خوندم اين روش هم بايد انجام بشه كه فكر ميكنم به زودي اين روش هم فعال ميشه و در حال حاضر آزمايشي هستش.
در مورد روش سوم و چهارم اطلاعي ندارم.
ولي طبق گفته سايت اين سايت مي خواد 4 روش براي ساين كردن در اختيار كاربرانش قرار بده كه هر كسي هر روش كه آسون تر بود اون روش رو انجام بده.
اميدوارم هر چه زودتر همه چي درست بشه كه هم بچه ها به فايلاشون برسن هم من به فايل cer برسم ( جالبه نه؟ كوزه گر از كوزه شكسته آب مي خوره ديگه:31: )
سلام !
من نیاز شدیدی به فایل cer دارم اگه میشه برای من فایل cer یا پک ساین رو بفرستید ! خیلی ممنون میشم ! ( ثواب داره )
سریال گوشی : 357652019567590
ایمیل : iranhclub[at]Gmail.com
ممنون .
نقل قول:
عزيزم سايت سيمبيان در حال حاضر اجازه ساخت اين فايل رو براي كاربرانش نميده و يه جورايي خرابه هر وقت كه درست شد چشم من در خدمتت هستم ولي فكر ميكنم مدت زيادي بايد صبر كني