میشه دقیق تر یا با شکل بگی.نقل قول:
Printable View
میشه دقیق تر یا با شکل بگی.نقل قول:
...............................................نقل قول:
شما یه کم جلوترت یه در هست که باید بری اون تو ...........اون یارو گنده هم کوره و فقط از گوشاش می تونه صدای شما رو بشنوه........وقتی رفتی توی اون در برو تا آخر سالن یه در دیگه میبینی .اونجا وایستا تا قوله بیاد تو .بعد شروع می کنه به طرفت دویدن ..وقتی نزدیک تر شد توی یه زمان مناسب جا خالی بده تا قوله با در برخورد کنه و درو برات باز کنه ....در های بعدی رو هم به همین صورت رد کن تا به فضای باز برسی بعد با اون اسحله لیزری که از آسمون لیزر می فرسته بزن دخلشو بیار .............. توی مراح بعد بازی هم با این قوله درگیر می شی که باید به همین منوال ردش کنی ............. اگه هم مشکلی باز داشتی بگو تا برات حلش کنم
من این بازی رو 6 بار تا تهش رفتم .......
موفق باشی .
سلام
من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
این بازی رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم اما اگه درست یادم باشه باید یک پروفایل برای خودتون بسازیدنقل قول:
سلام
من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟نقل قول:
دوستان کمک کنید.من وقت الکی ندارم هر روز بیام دوباره از اول شروع کنم.
اول منوها رو چک کنید و ببینید گزینه ای واسه ساخت پروفایل داره؟ اگه همچین چیزی بود یک پروفایل بسازیدنقل قول:
وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟
نقل قول:
بايد در Game for window live كه با زدن كليد home ظاهر ميشود يك پروفايل جديد ايجاد كنيد كه بازي در آن save شود
دقيقا خاطرم نيست ولي فكر كنم بايد يدونه offline شو بسازيد كه خيلي راحته فقط بايد پيداش كنيد.
اگه اين كارو نكنيد هر دفعه همون آشو همون كاسه قبليه با اين تفاوت كه اين بار آش تلخ تر از دفعات قبليه.
.................................................. ..............................نقل قول:
شما وقتی بازی رو اجرا می کنید دکمه HOME رو از روی کی بورد بزنید تا بتونید یه پروفایل آف لاین بسازید .........در ضمن یادتون باشه که برنامه Game live for windows رو پاک نکنید چون سیو ها در اون برنامه ذخیره می شن و با پاک کردن این برنامه سیو ها تون می پره ............
در کل تنها ایراد این بازی همینه که بعضی موقع ها باید بازی رد از اول اجرا کنید و سیو ها رو با این که وجود دارند بازی نمی شناسه
من بازم یه جا گیر کردم.وقتی میرم تو یک جای سربسته ای مثل گلخانه یدونه ای از این غولهای کور میاد.من تونستم وارد دالان دوم بشم ولی تو دالان دوم راهی پیدا نمیکنم که به وسیله اون غوله باز کنم.یه در هم اون ته هست که هر کاری کردم باز نشد.من باید چی کار کنم؟با تشکر