اگه من بتونم با این سایت ناروتو که برای ایرانی ها باز شده همکاری کنم قسمت های ناروتو رو بهتون لینک مستقیم بدم یا با ادمین دانلودها هماهنگ کنم اون هر هفته لینک مستقیم بده!!!نقل قول:
Printable View
اگه من بتونم با این سایت ناروتو که برای ایرانی ها باز شده همکاری کنم قسمت های ناروتو رو بهتون لینک مستقیم بدم یا با ادمین دانلودها هماهنگ کنم اون هر هفته لینک مستقیم بده!!!نقل قول:
دوستان این همون تیکه هست که میگم
جیرا زخمی هست کسی میونه قضیه اش چی?/
کد:http://myfreefilehosting.com/f/133766edba_0.43MB
خ.ب عزیز مگه نمی دونی جیرایای بزرگ با رئیس اکاتسوکی که یک زمانی دانش اموز خود جیرایای کبیر بوده مبارزه می کنه و به مقام والای شهادت می رسهنقل قول:
اما این عکسی که تو گزاشتی برای زمانی هست که داره به ناروتو اموزش می ده و ناروتو به 4 دم می رسه و یک زخم بزرگ بر روی سینه جیرایا نخش می بنده
خواهش میکنم آقا محمد.اگه خدا بخواد انگار اینترنت ما دوباره درست شد.:8:نقل قول:
راستش ادمین این سایت دوست بهترین دوستای اینترنتی من هستش.ولی من زیاد با ایشون آشنایی ندارم.:10:
مانگای 405 واقعا غم انیز بود.آخرشم که اشک سوناده رو دیدیم.:19:
این هفته قسمت 64-65 با هم میاد؟؟
اهان پس ایدیش رو ازت می گیرمنقل قول:
راستی 64 و 65 رفت برای هفته دیگه این جمعه قسمت جدید نداریم ببینیم
من هم با این نظر موافقم که ساسکه سرش به سنگ میخوره
اما یه حسی به من میگه رئیس آکاتسوکی همون هوکاگه 4 هسته توی مانگا هم جیرایا قبل از اینکه کشته بشه آخرین چیزی که به پین گفت این بود (( حالا فهمیدم تو کی هستی )) که همین موقه پین به اون حمله کرد و به قول محمد اونو به مقام رفیع شهادت نائل کرد
اگر اینجور بشه خوب میشه اگر تو انوع فرمت هم بده که دیگر عالی استنقل قول:
چه بد:41:نقل قول:
خدا کنه این فیلرا زودتر تموم بشن تا برگردیم به داستان اصلی.ولی جالب میشه.آخرین نبرد.نقل قول:
نه بابا اونجا که گفت حالا فهمیدم تو کی هستی به خاطر این بود که داشت در مورد ناروتو فکر می کرد و گفت حالا فهمیدم تو کی هستی چون یک بار کثل اینکه قبل از اینکه جیرایا تمرینشو با یوندایمه شروع کنه جیرایا می ره خونشون و بعد می بینه که زن یوندایمه بچه دستشه بعد می گه اسمش چیه و اون می گه (ناروتو) می گه پس من پدرخواندشم :41: اما تا زمان اون جنگ یادش نبودنقل قول:
در ضمن پین پین نه هوکاگه چهارم و پین و هوکاگه چهارم و ناروتو از شاگردای جیرایا هستن ببین چه استادیه که چه شاگردایی داره جنگ بین شاگرد ها (ناروتو وس پین) باحاله البته اپه قدرت ناروتو برسه
خوب بچه ها من با مدیرت سایت دانلودهادات کام صحبت کردم قرار شد از این هقته هر قسمت جدید ناروتو که مییاد بزاره برای دانلود با لینک مستقیم اینم تنها کاری که می تونستم برای شما بکنمنقل قول: