سلام
چرا اصلن در مورد پروجکشن بحث نمیشه؟؟
من میخوام پروجکشن بگیرم
نظر دوستان چیه؟؟
Printable View
سلام
من میخوام پروجکشن بگیرم
نظر دوستان چیه؟؟
با سلام
نظرتون در مورد سری v سونی چیه؟ میخوام v300 32 "sony بگیرم در مورد مشخصات این مدل کمی توضیح بدهید . بجای این مدل تا سقف1 ملیون 300 چی خوبه؟
آقا پروجکشنو دیگه بیخیال شو. یا lcd بگیر یا پلاسمانقل قول:
سلام
من میخوام پروجکشن بگیرم
نظر دوستان چیه؟؟
کسی نیست کمک کنه؟
چرا پروجکشن رو باید بیخیال شم؟
مگه چشه؟:31:
شما که میگی بیخال پروجکشن شو حداقل یه دلیلی چیزی هم میگفتی واسش!:20:نقل قول:
کیفیت تصور پایینتر و عمر کمتر - فکر میکنم همین 2تا کافی باشه مخصوصا که الان قیمت lcd و plasma پایینتر اومدهنقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟
چرا پروجکشن رو باید بیخیال شم؟
مگه چشه؟
یه پلاسمای بین 43- 50 سونی یا سامسونگ که FullHd باشه رو معرفی کنید با قیمت
در مورد Lcd هم همینطور
جناب شنهای زمان کجا تشریف دارید که به کمکتون شدید نیاز دارم
هیچ برندی به اندازه پاناسونیک و پایونیر برای خرید پلاسما قابل اعتماد نیست.نقل قول:
یه پلاسمای بین 43- 50 سونی یا سامسونگ که FullHd باشه رو معرفی کنید با قیمت
پلاسما تکنولوژیه اختصاصی این دو کمپانی هستش.
مدلای مختلفی هم هست. میتونی بری توی سایتشون پیدا کنی
تو ایران هم پایونیر به ندرت گیر میاد پس برو سراغ پاناسونیک
ممنون
میشه یه کم در مورد sxrd توضیح بدید
و اینکه من با 2.5-3 پلاسما بگیرم بهتره یا lcd
چه برندی بگیرم چه مدلی؟
چون این تلوزیون ها در حال خارج شدن از مارکت هستند. بر خلاف گذشته که فروش بالاتری نسبت به LCD و پلاسمای نوظهور داشتند.نقل قول:
توی این سری میتونی پلاسما هم بخری.یه سرچ میونم مدل های پاناسونیک و پایونیر بکننقل قول:
سری D سونی هم که با فروش زیادی که داشته کم شده و قیمت اون کمی بالا رفته.
LCD و پلاسما هر روز ارزون تر میشند و تقاضای خریدی پروجکشن های سنگین از بین رفته.حالا دیگه بیشتر کمپانی های بزرگ روی LCD و پلاسما سرمایه گذاری می کنند.نقل قول:
شما میتونی یه 50 اینچ داشته باشی که سی چهل کیلوگرم وزن بیشتر نداره وبراحتی در هر جای منزل قابل نصب و استفاده هست. پس هیچ دلیلی برای کمپانی ها نداره اونم توی مارکتی که حتی خیلی ها از LCD و پلاسما هم دارن میکشند بیرون. به دلیل وضعیت بدی که توی این مارکت وجود داره.چند وقت پیش شنیدم که فیلیپس یه میلیارد دلار از سرمایه گذاریش رو از الجی فیلیپس کشید بیرون.
شرمنده دوست عزیز.بشدت در گیر امتحانات فاینال هستم.نقل قول:
پلاسما های پاناسونیک و پایونیر خیلی بهتر از پلاسما های سامسونگ و سونی هستند.تا حالا زیاد ندیدم تو Reviews ها اسمی از این دو ببرند.
در مورد LCD هم بزودی توی بازار دو مدل جدید میاد:
Samsung LA46A550P1 کنتراست سی هزار
Sony Bravia KLV-46W400A کنتراست سی هزار
اما اگه الان قصد خرید داری سونی X350 رو پیشنهد میکنم که فوق العاده خوشرنگه.اون دو مدل معلوم نیست کی وارد ایران بشن.البته به جز وارد کننده ها.منظورم با نمیایندگی ها است که متاسفانه تا انبارهاشون از محصول قبلی خالی نشه چیزی وارد نمی کنند.
ولی یه بار دیگه این پست رو که چند صفحه قبل در مورد توشیبا گذاشته یودم رو دوباره میزارم چون بعضی از دوستان در مورد مدل توشیبا که پردازنده سل داره و تصاویر رو آپ اسکلینگ میکنه سوال پرسیده بودند.
REGZA XF550 available in 40-, 46- and 52-inches
52 اینچش از سایت ژاپن توشیبا
خیلی هم Thin هستند
اینم یه عکس از بک لایت به کار رفته شده توی این LCD
در اصل مقایسه CCFL و LED
اینم یه مقایسه بین UpScaling معمولی و Cell UpScaling
برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی توشیبا مراجعه کنید.
یه فناآوری از شرکت سونیه که تو Nature Color همیشه امتیاز زیادی از Reviews ها میگیرهنقل قول:
این موتور پیشرفته اپتیکال، رنگ ها رو به شکلی جالب باز آفرینی میکنه که از طیف وسیعی از رنگ ها پشتیبانی میکنه
این چیپ ویژگی های دیگری مانند تصاویر HD،نسبت کنتراست،زمان واکنش تصویر رو نیز بر عهده میگیرد.