دوستان کسی میدونه کد رست کردن گوشی u600 ]چیه؟میخوام رست کنم کد میخواد اما نمی دونم چیه ؟
Printable View
دوستان کسی میدونه کد رست کردن گوشی u600 ]چیه؟میخوام رست کنم کد میخواد اما نمی دونم چیه ؟
سلام
یه گوشی u600 دارم
یه مشکلی داره من هر وقت میخواهم پیامک فارسی بنویسم وقتی به کلمه الف یا آ میرسه گوشی هنگ میکنه و ریست میشه و من مجبورم همش لاتین بنویسم قضیه چیه چیکارش باید بکنم
گوشی U 600 من حسابی قاط زده ، دگمه های روی صفحه لغزان کار نمیکنند. تصویر صفحه هم گاها میاد . دو هفته پیش بردم پیش نماینده سرویس سامسونگ ، 30 تومن گرفت LCD شو عوض کرد یه ده روزی کاار کرد الان بدتر هم شده اصلا صفحه و دگمه های روش کاار نمیکنه .
امکانش هست که ویروس افتاده بااشه یا سیستمش قاطی کرده باشه؟
این فارسی سازش رو دوستان کسی داره؟
*2767*3855# = E2P Full Resetنقل قول:
دوستان کسی میدونه کد رست کردن گوشی u600 چیه؟میخوام رست کنم کد میخواد اما نمی دونم چیه ؟
شما یه ریست کن احتمالا درست میشه اگه نشد باید فلاش کنی!نقل قول:
سلام
یه گوشی u600 دارم
یه مشکلی داره من هر وقت میخواهم پیامک فارسی بنویسم وقتی به کلمه الف یا آ میرسه گوشی هنگ میکنه و ریست میشه و من مجبورم همش لاتین بنویسم قضیه چیه چیکارش باید بکنم
مشکل فلات گوشی هست....نقل قول:
گوشی U 600 من حسابی قاط زده ، دگمه های روی صفحه لغزان کار نمیکنند. تصویر صفحه هم گاها میاد . دو هفته پیش بردم پیش نماینده سرویس سامسونگ ، 30 تومن گرفت LCD شو عوض کرد یه ده روزی کاار کرد الان بدتر هم شده اصلا صفحه و دگمه های روش کاار نمیکنه .
امکانش هست که ویروس افتاده بااشه یا سیستمش قاطی کرده باشه؟
موفق باشــید.
سلام
من با این گوشی یه مشکل دارم
اونم اینه که وصل کامپیوتر نمی شه
وقتی وصل PC Studio می شم می گه چند لحظه صبر کنید ولی به هیچ وج وصل نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید.
USB drive گوشی رو نصب کن کامپیوترو یه رست کن بعد PC Studio باز کن گوشی هم به کامپیوتر وصل کنی انشاالله وصل میشه!!
ممنون
ولی قبلا هم نصب کرده بودم . نشد
یه مشکل دیگه
واسه نصب جاوا همه راها رو درست می رم ولی آخرش پیغام میده:invalid format
قبلا ایجوری نبود!
یه فایل دیگه رو امتحان کن بعضی از فایل ها مشکل دارن
موفق باشید