بازي كرك داره بهتره بگين pathنقل قول:
Printable View
بازي كرك داره بهتره بگين pathنقل قول:
راستي من هنوز داستان بازي را نميدونم ميشه يكي بياد يه توضيحي بدهد.
آقایون کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
بالاخره حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟ از یه منبع موثق بزارین.:46:
بالاخره منم تونستم تهیه اش کنم.
تو شهرستانمون اوردنش.
هنوز بازیش نکردم داره نصب میکنه.
عزیزم این فایل رو دانلود کن :نقل قول:
بالاخره حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟ از یه منبع موثق بزارین.
لینک یک پست بالاتر از پست خودت !کد:http://www.4shared.com/file/39593221/43301a13/Detection_Assassins_Creed_.html
تو سیستم خودت میتونی تست کنی .
دوست من میشه منبع بزاری ؟نقل قول:
داستان
بازی درسال 2012 آغاز می شود شخصیت بازی توسط تشکیلاتی مخفی دزدیده شده تا مورد آزمایش قرار گیرد. به کمک این آزمایش امکان دسترسی به خاطرات نیاکان یک فرد از طریق DNA های مخفی سلول های مغز فرد مورد نظر می دهد. به بیان ساده شما از طریق این روش می توانید اتفاقاتی که برای اجدادتان افتاده را دنبال کنید.Desmond از نوادگان نسل Altair وجزو 17 نفری است که مورد آزمایش این وسیله قرار می گیرد.
هدف این گروه از دزدیدن این 17 نفر رسیدن به مکان شئ ارزشمندی به نام Piece Of Eden برای برقراری صلح در جهان است. این شئ امکان کنترل تفکر دیگر افراد را به فردی که از آن استفاده می کند را می دهد. البته کاملا مشخص است که دزدان به دنبال صلح خیر خواهانه نیستند..
حال شما به گذشته باید شخصیت Altair را هدایت کرده وما موریت های او را به پایان برسانید و...
بازی از نظر من :
دارای گرافیک فوق العده ای است (سازندگان نهایت دقت را به عمل آورده اند) گیم پلی بازی نیز بسیار زیبا می باشد و حرکات وتوانایی های شخصیت بازی در نوع خود کم نظیر می باشد و...
خواهشا مطلب کپی نکن اینجا .
اگه هم کپی میکنی منبع رو هم بزار ...
دوستان خبر رسيده كه نسخه روسي بازي كاملا سالمه وفقط انگليسيش مشكل دره كه بايد ببينيم درست ميشه يا نه.
خوب منبع خبر شما کجاست ؟
بعدشم چه مشکلی ؟
منبعش بازي سنتر مشكل هم همه ميدونن تو يه قسمت از بازي از دراوزه رد نميشه وپيغام خطا ميده تا حالا كسي از اونجا رد نشده.نقل قول:
سلام
این بازی هم برای ما شده رویا و ارزو
بازی مشکل دار باید منتظر نسخه اصلیش موند ما شهرستانمون یه مغازه هست نمایندگی سرزمین من رفتم پرسیدم گفت بازی رو هنوز شرکته نزده فکر کنم این سرزمین منتظر مونده تا بازی اصلی و بدون ایراد رو منتشر کنه