این شد یه چیزی!!!
Printable View
این شد یه چیزی!!!
شرمنده ولی من که چیزی نمیبینم که روشی گذاشته باشه یا شایدم از اول نداشت:41::41::41::41::41::41::10:نقل قول:
من یه دونه اضافه دارم.
با سلام ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوتوث گوشی دی900 با فرستادن مشکلی نداره ولی وقتی میخواد دریافت کنه وسط دریافت گوشی هنگ میکنه
مشکل چیه ؟
بلوتوث ؟
من تا حالا همچین مشکلی نداشتم
سلام
چه خبر از نمره هاتون؟
.
.
.
.بسم الله...
نقل قول:نقل قول:ما برو بچ دي 900 اي داران بعد از كلي كل كل روي اين موضوع اين نكته ريزو فهميديم كه اصلا دي 900 آي قابليت خوندن آفيس (و ويرايشش) ، PDF ، Text ، را ندارد. منبع هم جي اس ام.ir نيست چون جي اس ام . ir اطلاعات نادرست ميدهد همين خودش نوشته بود كه آفيس و pdf ميخوانه آي ولي بعد از خريد ديدم كه نميخونه و حرف gsmarena.com درست بوده و هست. دوستان لطفا ديگه به gsm.ir استناد نكنند. اولا هك شده يه بار ثانيا دنبال پولن ثالثا اطلاعات غلط ميده به gsmarena.com استناد كنيدنقل قول:
چرا نشون ميده (دي 900 آي) درصد پيشروي رو نشون ميده.نقل قول:
عرض كردم gsm.ir اطلاعات درستي نميده بهش استناد نكنيد
فكر كنم نگيم مشكلات نرم افزاري بهتر باشه .....هر گوشيي يه نقص و يه خوبيي داره .... و هيچ شركتي در هيچ گوشي اي محصولي كامل ارايه نميكند ......چون اگه بكنه ديگه هيشكي محصولات بقيه شو نميخره سامسونگ هم عمدا اين كارها رو ميكنه ..... يعني نميدونه كه اينا بدن .... چرا ميدونه ولي ميخواد مردم رو تو خماري تا زماني كه يه گوشي خوبتر و بهتر از ايني كه هست بده نيگه داره (بعد خريده دي 900 ؛ آي اومد بعد يو 600 ؛ بعد يو 700 ؛ اف 700 ،جي 600 و...)نقل قول:
خبببببببببببببررررررررررر داااااااااررررررررر كلانتر 3 استار اومدنقل قول:
خودم نظرميدم داداش گلمدر قسمت پرايوسي (امنيت شخصي) ميتوان اكثر قسمت هاي گوشي call log , phone book , memory card , messages,images, videos , music , sounds, other files به طور جدا گانه و يا به طور همگينقل قول:
خواهشنقل قول:
آقا دستت درد نکنه...........ولي زاهي نيست مراحل اتومات بره؟؟؟؟.......[/
ببينم بالاخره بايد به گوشي بفهموني كه ميخواي مسيجتو سند كني يا نه ؟ اگه اتو مات باشه زززرت و زرت سند ميكنه (تيك) اينكه نميشه!!!
موقع وقتي كه ميخواي بفهموني بفهمون كه سيو اند سيو رو ميخوام بزنم.....
quote]نه خوب نميشه يعني اگرم بشه من نميشناسمنقل قول:
عزيز gsm.ir يه روده راست تو شيكمش نيسنقل قول:
همين لعنتي باعث شد كه من به اشتباه دي 900 آي گرفتم در صورتي كه درستش اينكه كه براي خوندن فايلهاي pdf باس دي 900 ميگرفتم
گفتم كلا ولش كنيد هرچي ميگه چرته اطلا قابل استناد نيستنقل قول:
آواتارتو بكن يه عكس از گلشيفته فراهاني منم اينطوري صدات ميزنم آخ كه چقده خوب بازي ميكنه ناكس دوست عزيز شما لطف كن سوالتو بپرس در خدمتيمنقل قول:
نميدونمنقل قول:
از كجا فعالش كني؟ (در دي 900 آي) آقا حسين شما كه آي داري بگو...... مطمئنا موبايل تركر نيست .... اون يه چيز ديگه اسنقل قول:
اين اگه باشه قابليت خيلي خوبيه مخصوصا در مواقع دزديده شدن
خيلي ساده اس يا ميندازه رو كامپيوترت راس كليك ميكني رو مموريت ميزني فورمت ....نقل قول:
يا اينكه از گوشي اين كارو ميكني
سخت بود؟
.
.
.
.
.
خوب حالا نوبت خودمه كه مشكل خودمو مطرح كنم
داااش حسين ، سامسونگ دي (بابا چي صدات كنيم؟اين سخته!) و تني چند از دوستان مطلعند كه گوشيم چند وقت پيش افتاد تو چاه توالت (يعني همون آب خورد :31:) تا الانم خوب كار ميكنه
هيچ مشكلي نداره
فقط گاهي وقتي ميخوام بذارم رو حالت سكوت (كلمه مناسب و معنا داري براي جايگزيني براي سايلنت هستش) يا اين حالت رو غير فعالش كنم كار نميكنه يعني دكمه رو كه ميزنم رو صفحه تصوير # ميفته ولي از سكوت در نمياد يا به سكوت نميره......
ميخواستم بدونم كه به نظر علماي اعلام اين ميتونه به همون آب خوردن گوشيم ربطي داشته باشه
من خودم كه كم احتمال ميدم
.
.
بچه ها نظرتون چيه كه بعضي از تاپيكهاي مربوط به گوشي ها رو با كمك مديران استيكي كنيم (از اون ميخا بزنيم تا بمونه بالا)
.
مثل همين تاپيك
.
+
.
اينكه
تاپيكهاي متفرقه رو كه مثلا يه سوال راجع به يه گوشي اي كه تاپيك داره ميپرسند رو ادغام كنيم
.
اصلا ببينم اينجا مدير داره؟
.
تعيين كنيم؟
.
من ميگم سامسونگ دي
.
خوبه
.
.
.
.
.
دست آخري هم يه جك بگم بخندين قبلش خدانگه دار تا هفته هاي بعدي (دوباره ميگم من 1 ، 2 هفته يك بار ميام چون وقت كمي دارم فقط اينجا ميام)
يه روز از يه رشتي ميپرسن نظرت راجع به sms چيه؟
ميگه:
هي هي هي
.
.
مثل زن گرفتن ميمونه
.
.
.
پولشو تو ميدي حالشو يكي ديگه ميبره
:31:
خوب هميشه شاد باشين
(اين فقط يه جك بود)
درساتونو خوب بخونين نه مثل من كه تو سال 3 لنگ بزنين پايتونو قوي كنين (بزرگترا نخونن:31:
از ياد خدا غافل نشين كلي كمكتون ميكنه
نوكر همه رفقاي 20 پي سي
سلام
برای من که درصد پیشروی دریافت بلوتوث رونشون نمیده چی کار کنم؟فقط موقع سند کردن نشون میده
کسی هم جواب منو داد !
ممنون ته معرفتین
شرمنده Samsung.D جان برای من تا حالا پیش نیومده
نه موقع دریافت بلوتوث چیزی نشون نمیده فقط اون شکلک بلوتوث چشمک میزنهنقل قول:
چرا نشون ميده (دي 900 آي) درصد پيشروي رو نشون ميده.
مثل اینکه متوجه منظورنشدی یه بار دیگه پستم رو بخون دقیق:31:نقل قول:
در قسمت پرايوسي (امنيت شخصي) ميتوان اكثر قسمت هاي گوشي call log , phone book , memory card , messages,images, videos , music , sounds, other files به طور جدا گانه و يا به طور همگي
چه ربطی به دزدیده شدن گوشی داره ((برای مواقع سرقت یه گزینه دیگه داره))نقل قول:
از كجا فعالش كني؟ (در دي 900 آي) آقا حسين شما كه آي داري بگو...... مطمئنا موبايل تركر نيست .... اون يه چيز ديگه اس
اين اگه باشه قابليت خيلي خوبيه مخصوصا در مواقع دزديده شدن
این گزینه برای مواقع اضطراری هستو تمام مواردی که morrigan_neit تو پستشون گفتن درسته :27:
برای فعال کردن Messege بعد SOS MESAGE و ادامه کار که ساده
اون مشکلت هم احتمالش بالاس که مال آبخوردگی باشه
راستی به جز کلید مربع چه جوری میشه گوشی رو سایلنت کرد
پیشنهادت هم خوبه اگه مدیران توجه کنن :27: