سلام به دوستان
بازم غیبت دو روزه بنده رو ببخشید (مجاز بوده)
خادم زاده جان ممنون از همراهیتون تو این دو روز با چند تا از دوستان قدیمی که یه تیم درمانگری داشتیم صحبت کردم در آینده اونها هم به ما میپیوندند.در آینده انشا... یه تیم درمانگر اینترنتی خواهیم داشت.
حمزه جان ممنون از لطف شما فرمودید چرا مطلب نمیدم حقیقتا وقت برای تایپ بسیار کم دارم اما با فرصت اندکی که دارم سعی می کنم مطالب مفید را منتقل کنم (کپی) خوبه در کنار مطالب برنامه های عملی هم داشته باشیم .برای همین منظور اهدافی بزاریم که دانش و تجربه دوستان منتقل بشه و فرصتی برای مشارکت در انتقال دانش فراهم بشه.
درمورد برنامه های عملی بنده مدتی درمان داشتم حال اگه دوستان هم مایل باشند میتونیم اینو گسترش بدیم.دوستان هم اگه نظر بدن برای جا افتادن موضوع ممنون میشیم.
برای شروع از اسکن هاله میتونیم شروع کنیم بنده اماده هستم.
یه توضیح مختصر بدم: بوسیله اسکن کردن هاله سلامتی و چاکراها میتوان از بیماریهای گذشته حال و آینده با خبر شد و یا با اندازه گیری دهانه چاکرا و پرده چاکرا و ترمیم آن از بروز بیماری های روحی و جسمی جلوگیری کرد.
این اسکن هم از نزدیک قابل انجام هست و هم از راه دور .ربای اسکن هاله از راه دور احتیاج به تصویری از شخص می باشد.
برای امتحان دوستانی که تمایل دارن (یک نفر)عکس خودشو یا فرد مورد نظر رو بزاره تا اسکن کنیم.مدیریت اون با شما حمزه جان .
دوستان هم نظر بدند.
راستی کسی برنامه ساعت 10 شبکه 7 رو دید؟
تام بوی جان منتظر مطالبتون هستیم.
امشب ساعت 1 دور هم باشیم هم خوبه