شما هم چین در مورده ان 73 با ان 95 کل کل میکنید که انگار خودتون تولیدش کردید . انگار پایان نامه اراءه کرده باشند که دارند ازش دفاع میکنند خدا به انسان فکر و صلیغه های متفاوتی داده . یه ضرب المثل هست که اگه درست بگم بزه به دهن صاحبش باید شیرین بیاد . حالا یک چیزایی ان 95 داره که این قدر گرونتر از ان 73 هست . جون مادرتون صلیغه ایی حرف نزنید شما میگید من دیدم من گوش کردم اگه میگید عکسش بده خوب یه عکس از ان 73 با ان 95 در یک ساعت بخصوص با هم از یک جا عکس بگیرید و بزارید تا ملت خودش قضاوت کنه . باز من میگم شاید اونایی که ان 73 دارند خوششون نیاد ولی میگم خلاصه حالا یه گوشی جدید تر از شما اومده که امکانات خیلی بهتری داره . باید قبول کرد که تنها گوشی هست در نوکیا که همه امکانات رو توش گذاشته و هیچ کم و کسری نداره ولی وقتی من دو سال پیش 6680 گرفتم 400 تومن اون موقع هر گوشی یه امکاناتی داشت و شرکت نوکیا همه امکانات رو در یک گوشی نمیزاشت مثلا گوشی من 6680 رادیو نداره و لی خیلی مدل پایین تر از این دارند و خلاصه صلیغه ایی صحبت نکنید قبول کنید ان 95 جدید تره و اون آقایانی که در شرکت نوکیا تولیدش کردن یه چیزی دیدن که بهش میگن گوشی پیشرفته . ما که تولید نکردیم که ازش دفاع کنیم . پس کلهم حرف ببینید از گوشی چه انتظاری دارید همونا انتخاب کنید من که اصلا دنبال صدا نیستم چون یه سینمای خانگی تو همین ماه گرفتم که هزار تا ان 73 میزاره تو جیبش پس احتیج من نمیشه ( برای دیدن عکسش هم میتونید به وبلاگم برد ) . من که میخوام ان 95 بگیریم و از دوستانی که واقعا سازنده حرف میزنند ممنونم ولی بعضی از دوستان مشخصه که میخوان از گوشی خودشون تعریف کنند که این عمل در ما ایرانیها چیز جدیدی نیست . امیدوارم که از حرفام کسی ناراحت نشه . سبز باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]